Status inden aftenens kamp er, at Silkeborg-Voel har syv point efter seks kampe. Læs her, hvad direktør Mikael Bak siger inden kampen mod Team Esbjerg. Kampen spilles 19.30 i JYSK arena. 

Vi er nu nået til syvende runde i HTH Ligaen og kan se tilbage på både rigtig flotte kampe, overbevisende sejre og desværre også et par bitre nederlag. Men det er altsammen fortid, og i dag gælder det Team Esbjerg, som søndag har klarmeldt både Estavana Polman og Line Jørgensen efter henholdsvis skade og sygdom.

Vi har også selv været – og er fortsat – ramt lidt af skader på holdet, og det kan næsten ikke undgå at sætte sit præg på både træning og kamp, at flere af de bærende profiler har siddet ude med skader siden sidste kamp.

Kampen i aften er uden tvivl en stor og svær opgave for Jakob Andreasen og alle pigerne, som jeg dog er sikker på er helt klar til dén udfordring.

Vi er i en lidt særlig situation i aften, hvor vi har en spiller, der spiller sin kamp nummer 100 for Silkeborg-Voel. Sofie Bæk Andersen er i gang med sin fjerde sæson i den grønne trøje og er en spiller, der har stor betydning for klubben både på og uden for banen.

Sofie Bæk er den tredje nuværende Silkeborg-Voelspiller til at runde 100 kampe for klubbens førstehold, og det er vi utrolig glade for. Det betyder alverden for en klub som vores at have spillere, der tager ejerskab i projektet og bliver en del af klubbens DNA. Det er en egenskab, vi kigger meget efter, når vi laver aftaler med nye spillere, og som jeg synes, alle vores spillere faktisk besidder.

Siden sidste kamp har vores ligadamer repræsenteret Silkeborg-Voel hos tre af vores partnere i forbindelse med forskellige events lige fra phoneraften hos Alm. Brand til servering af pølser og øl hos XL Byg Tømmergården i Gjern.

Igen på fredag viser pigerne flaget til Skolernes og Arbejdspladsernes Motionsdag. Her besøger samtlige ligaspillere enten skoler eller arbejdspladser, som er aktive på motionsdagen. Det er en dag, vi som klub glæder os meget til at være en del af for de ca. 4000 børn og voksne, vi kommer i kontakt med på fredag.

Men nu skal vi sammen jagte to point mod Team Esbjerg.

Vel mødt i JYSK arena og god kamp til alle.
Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com