Silkeborg-Voel havde her til aften en god mulighed for at komme et stort skridt nærmere slutspillet, hvis holdet kunne besejre Viborg HK, men sådan gik det desværre ikke, og i stedet måtte de grønne inkassere et nederlag på 21-25.

Viborg HK var allerede før kampen sikre på slutspillet, men det betød dog ikke, at viborgenserne tog let på opgaven, og det var da også dem der fik den klart bedste start. Gæsterne nettede tre gange, før Silkeborg-Voel kom på tavlen, men så kom de til gengæld også i gang, og midtvejs i halvlegen kunne Freja Cohrt score til 7-6. Det blev dog også første og eneste gang, at hjemmeholdet var foran, fordi derefter overtog Viborg igen teten.

Ved pausen stod det 10-13, hvilket bestemt virkede til at kunne hentes, men sådan gik det ikke.

Viborg virkede til at være i kontrol gennem 2. halvleg, havde flere gange seks-måls føringer, og virkede generelt en smule mere skarpe i de fleste af spillets faser. Rikke Poulsen havde en god dag i målet, og Rikke Skov og Ann Grete Nørgaard var ligeledes godt spillende, sidstnævnte med syv mål på kontoen, og da Silkeborg-Voels ellers normalt træfsikre Trine Troelsen, havde en mindre god dag, sammen med mange andre, så endte det med en fortjent sejr til Viborg.

Nu venter der en sidste kamp på onsdag, hvor holdet skal til Aarhus, hvor SK Aarhus tager imod, og her er kravet en sejr. Dog kan uafgjort vise sig at være nok, men det kræver at Nykøbing Falster taber til Team Tvis Holstebro.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com