Line Skak kom til Silkeborg -Voel i 2020. Her er hun blevet kåret som kampens spiller.

Silkeborg-Voel stregspilleren Line Skak er ude af holdet i resten af sæsonen. Det er dog på en lykkelig baggrund, idet hun er gravid.
”Jeg har alderen til det, og min kæreste og jeg vil gerne have børn. Det er en drøm at få børn. Selvfølgelig er det det. Jeg tror det er det bedste, man kan opleve i livet,” siger Line Skak og smiler lykkeligt.
” Der ryger en halv sæson, men det er god timing, da jeg har termin i slutningen af maj. Det er godt planlagt,” siger Line Skak og smiler igen.
Hun kom til Silkeborg-Voel i sæsonen 2020-2021 på en to-årig kontrakt. Den blev forlænget med to år og udløber til sommer.
”Jeg har ikke nogen kontrakt for næste sæson, så planen er bare at holde mig godt i gang, og så må jeg se, hvad fremtiden bringer,” siger Line Skak.
Hun er ikke i tvivl om, at hun vil fortsætte håndboldkarrieren efter fødselen.
”Jeg vil gerne spille håndbold bagefter. Det vil jeg gerne, for jeg er kun 26 år. Jeg kan også se Mathilde Kristensen er på vej tilbage efter barsel,” siger Line Skak.
Silkeborg-Voel-træner Peter Schilling Laursen er først og fremmest glad på spillerens vegne, selv om han nu er udfordret på stregspilspladsen.
”Jeg er glad på Lines vegne, at hun nu skal til at være mor. Det er noget af det største, man kan opnå i livet.  Det er fantastisk for hende,” siger Peter Schilling Laursen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com