Silkeborg-Voel har fået afløseren for cheftræner Jakob Andreasen på plads for næste sæson. Det bliver den 38-årige Peter Schilling Laursen, der i denne sæson er en del af trænerteamet for Skive FH’s 1. divisionsherrer.
”Jeg glæder mig helt vildt til opgaven. Jeg er træner i Skive på tredje år, og det er her, at jeg har fået modnet beslutningen om, at jeg har ambitioner om at komme på et højere niveau. Jeg føler, at jeg er klar til at blive cheftræner”, siger Peter Schilling Laursen.
Det første år han var i Skive rykkede herreholdet op i Ligaen, som holdet rykkede ud af i forrige sæson.
”Jeg var ansat som assistenttræner i Skive, men jeg havde noget mere ansvar end assistenttrænere plejer at have”, siger Peter Schilling Laursen.
Når han overtager jobbet som cheftræner i Silkeborg-Voel til sommer, er det en gammel kending, der vender tilbage. Han var assistenttræner for Jakob Andreasen i sæsonerne 2013-2014 og 2014-2015, hvor 1. divisionsdamerne rykkede op i Ligaen det første år og opnåede en flot femteplads året efter.
”Jeg føler, jeg har gjort mig fortjent til et trænerjob på det her niveau, og jeg har haft nogle gode samtaler med Jakob Andreasen og bestyrelsesformand Mogens Steffensen. Jeg er ikke en ny Jakob. Jeg er Peter. Dermed ikke sagt, at jeg kommer for at lave en revolution. Derimod ser jeg os som et godt match. Vi skal arbejde videre med de mange gode og unge spillere i klubben”, siger Peter Schilling Laursen.
Han ser det som sin opgave, at bruge den organisation, der er i klubben på bedst mulig måde.
”Der er ingen mening i, at jeg skal overtage opgaver, som andre er bedre til. Der er eksempelvis assistenttræner og fysioterapeut Klaus Thomsen og Asger Skovgaard som fysisk træner. Min opgave bliver at være overordnet træner for holdet, og jeg er en rolig og tålmodig fyr, der har tid til at komme med mine ideer. Mine ideer passer til klubbens værdier og omvendt”, siger Peter Schilling Laursen, der endnu en gang understreger, at han glæder sig til jobbet.

Det bliver en stærk duo
Nuværende cheftræner og sportschef Jakob Andreasen er glad for, at det er lykkedes at få Peter Schilling Laursens som sin afløser.
”Jeg havde et fantastisk godt samarbejde med Peter, da han var assistent for mig i to år. Siden har han dygtiggjort sig, og han kommer til at udgøre en stærk duo med Klaus Thomsen. De to står et godt sted med masser af energi”, siger Jakob Andreasen.
Han påpeger, at mange sikkert har vidst, at et trænerskifte var under opsejling, og Jakob Andreasen er tilfreds med den løsning, der nu er fundet.
”Det er et scoop at få Peter. Han passer ind i rammen i klubben, og Klaus og Peter kommer til at komplementere hinanden. De er begge knalddygtige trænere”, siger Jakob Andreasen.

Peter Schilling Laursen bliver præsenteret som ny træner ved sponsorarrangementet forud for ligakampen mod Team Esbjerg tirsdag aften.

Yderligere oplysninger:
Peter Schilling Laursen, tlf. 20 74 58 64
Jakob Andreasen, tlf. 49 75 47 47

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com