Endnu en spiller har sat sin underskrift på en ny aftale med Silkeborg-Voel Håndbold. Denne gang drejer det sig om den 25-årige playmaker Sofie Bæk Andersen, der har valgt at underskrive en ny treårig aftale med klubben, hvilket betyder at hun som minimum vil optræde i den grønne trøje frem til sommeren 2023.

Fra klubbens side er der stor tilfredshed med, at det er lykkedes at forlænge med Sofie Bæk Andersen, der gennem de senere sæsoner er blevet en af holdets nøglespillere.

”Vi er faktisk en anelse stolte over, at det er lykkedes at lave en ny og lang kontrakt med Sofie. Hun har kvaliteter der gør, at hun har været interessant for mange andre klubber, og vi ser det som et kvalitetsstempel, at hun vælger at forlænge sin aftale med os”, udtaler Silkeborg-Voels direktør Mikael Bak.

Mikael Bak supplerer med følgende ord:

”Sofie er et godt eksempel på noget af det, som vi har succes med i Silkeborg-Voel Håndbold. Nemlig at vi kan hente spillere, der endnu ikke er færdigudviklede, hvorefter vi kan trække dem ind i et stærkt miljø og udvikle dem. Ved os kan vi se, at Sofie har udviklet sig til at være en af ligaens større profiler”.

Med sin forlængelse i Silkeborg-Voel Håndbold sætter Sofie Bæk Andersen samtidigt streg under, at hun er blevet en af de erfarne på holdet. Når næste sæson indledes, bliver det samtidigt hendes sjette sæson i klubben. Her vil det igen være Vangvedvængets VVS, der vil fremgå som hendes personlige sponsor. I forbindelse med kontraktforlængelsen har Vangvedvængets VVS også opgraderet deres engagement i klubben.