– Hvem er det, der skal ende over os? spurgte Rikke Iversen med et smil krydret med sin sjællandske selvtillid, da hun hørte, at håndboldekspert Trine Nielsen har skudt Silkeborg-Voel til at ende grundspillet på 8. pladsen – den lavest mulige placering, der alligevel giver adgang til slutspillet.

– Jeg synes slet ikke, hun (Trine Nielsen, red.) har ret i, at vi skal ende dernede. Men vi må jo bare modbevise hende, og så kommer hun til at æde sine ord igen, når sæsonen er slut.

Rikke Iversen giver dog Trine Nielsen ret i, at afgangen af Stine Skogrand er et tab for holdet, og at det på kort sigt kan få betydning for resultaterne af kampene. Derfor er det også forventeligt og tilnærmelsesvist acceptabelt, at man vil kunne se i kampene her i opstarten, at det er et forholdsvist nyt hold, der jagter pointene i den grønne trøje. Men det får hurtigt en ende, mener ligaprofil og en af Silkeborg-Voels største profiler og kulturbærere Rikke Iversen.

– Vi skal lige spilles ordentligt sammen og få de nye spillere ind i løbebanerne og aftalerne, og der vil også komme nogle fejl her i de første kampe, som vi forhåbentlig er af med på den anden side af jul, forudser Rikke Iversen.

Holdet spiller første betydningsfulde kamp i morgen, onsdag, når det gælder 1/8 finalen mod Aarhus United. Kampen spilles i Ceres Arena kl. 19.00, og der er fri entré, så kom til Aarhus og støt de grønne piger til en sejr og en plads i 1/4 finalen i landspokalturneringen.

Hør hele interviewet med Rikke Iversen inden onsdagens kamp her.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com