Silkeborg Voel 2 div. damer tog søndag eftermiddag imod Skive FH 2.
Årets første kamp hvor det endelige mål må være at kæmpe sig væk fra nedrykningsspillet.
Voel kommer godt i gang, men efter kort tid er Skive alligevel foran med 2. Det er billedet af første halvleg, igen og igen skal Voel hente et Skive forspring, til tider et forspring på 4 -5 mål. En taktik jeg forventer koster mange unødvendige kræfter. Stillingen ved pausen er 10 – 12.
Anden halvleg er et langt Voel forsøg på at hente Skives føringer. Det virker, set udefra som om Voel ikke ville hente Skive, hver gang det var ved at blive tæt så fik Skive lige lidt plads til at bringe sig foran igen. Endelig lang om længe lykkedes det Voel, at udligne stillingen til 19 – 19 og der var kampen 52 min. gammel. Det lykkes også for Voel at bringe sig i front med en enkelt 21 – 20. Men trække fra Skive det kunne de ikke. Skive blev lukket ind i kampen nok en gang, endda så meget at de 30 sek. før tid første med et mål. Men til Voels held lykkes det Kathrine Mikkelsen at finde Stine Aaen. Stine lukkede kampen med scoringen til 22 – 22 som også blev kampens resultat.
At Voel tabte det ene point er helt deres egen skyld, de havde masser af chancer for at vinde over Skive. Der blev kampen igennem lavet alt for mange fejl af Voel. Der var dog lidt lyspunkter og nogle af dem var i forsvaret. Voel kan også glæde sig over at Sara Kececi tog godt fra i målet. Dagens Voel spiller blev Trine Knudsen. Kampen bar tydeligt præg af at spilforståelsen og timing var rusten efter juleferien.
Silkeborg Voels mål blev lavet af: Trine Knudsen 6 (1), Stine Aaen 5 (2), Kathrine Mikkelsen 4, Signe Georgi 3, Stine Bjerre 2, Maj Rytter og Christina Truelsen 1 + 14 redninger af Sara Kececi.
Vurdering af hal: 3* (brugbar og hyggelig)
Vurdering af dommere: 2* (de havde en dårlig dag)
Vurdering af publikum: 2* ( der kan støttes meget mere fra den side)

Kampen blev set og bedømt af : Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com