Søndag eftermiddag var SUS Nyborg på besøg i Voel hallen.  Nyborg blev sidste sæson nr. 2 i øst divisionen, så det var en barsk start for Voel nye 2 div. hold.

På Voels hold er der blot 5 spillere fra sidste sæson, så holdet er i en genopbygnings fase. Det vil også sige at der var senior debut til 6 spillere for Voel plus at der er ny træner og holdleder. Så alt i alt ville det blive noget af en opgave for Voel holdet.

Voel kommer nogenlunde fra start, de har rimelig styr på Nyborg i kampens første 15 min. Dog bliver det mere og mere tydeligt som kampen skrider frem at Voel holdet mangler brede og ikke har alle aftaler på plads endnu.  Stillingen ved pausen er dog kun 11 – 12 ikke så ringe endda.

Anden halvleg starter ikke godt for Voel, Nyborg er hurtige til at bringe sig i front med 3 – 4 mål. Dette kommer Voel sig desværre aldrig over. Resten af kampen bliver meget lang for Voel. Igen og igen udnytter Nyborg at Voel ikke kan få scoret ved at løbe den ene kontra efter den anden. Bedre bliver det ikke, da Voel ikke kan udnytte overtals spillet til egen fordel. Så da de 60 min. er gået står der 15 – 22 på tavlen.

De 22 scoringer er vel egentligt godkendt set over hele kampen, men de 15 er alt for lidt. Chancerne var der, men de blev ikke udnyttet. Når man samtidig spiller 8 min. i overtal og kun score et mål, tja så er det ikke godt nok. At det er et meget ungt hold der lige skal prøve tempo og fysik i 2 div. og som mangler en del i samspillet er en del af forklaringen. At truppen ikke har erfaring og udskiftnings muligheder nok er en anden del. Jeg så også meget gerne at man rent fysisk tog noget mere ved. Jeg er ikke i tvivl om at holdet nok skal komme til at præstere bedre end denne kamp i løbet af sæsonen. Problemet for træner teamet er bare at spillerne skal præstere nu med det samme for ikke at blive kørt helt over. Det ser jeg som den første forhindring. Jeg tro på at det nok skal komme, så videre de damer. Denne kamp er tabt, men der er nye muligheder for at gøre det bedre allerede i den næste kamp. Jeg vil benytte lejligheden til at byde følgende spillere, træner og holdleder velkommen på Silkeborg Voels 2 div. dame hold. Malene Claudi, Louise Balle, Cecilie Dalmose, Nikoline Jeppesen, Helene Calmer og Signe Krogh. Benny Brandt er holdets nye træner og Kurt Mikkelsen er holdleder.

Silkeborg Voel Kfums mål blev scoret af: Cecilie Dalmose 6 (3), Malene Claudi 3, Mathilde Strunge og Kathrine Mikkelsen 2, Helene Calmer og Signe Krogh 1 + 14 redninger af Mia Crone.

 

Vurdering af hal: 4* (Hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 2↑ ( Der manglede lidt hist og her for at opnå de 3*)

Vurdering af publikum: 2* ( der var ikke noget videre liv på lægterne)

 

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com