Ærlige ord fra Silkeborg-Voels administrerende direktør, der havde set klubben spille Final4 på hjemmebane mellem jul og nytår. Men nu gælder det de sidste to kampe inden EM-pausen, og der skal den have fuld skrue på alle parametre lige fra resultaterne på banen og til aktiviteterne i hallen. 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en kamp som kvartfinalen i onsdags, hvor vi endte med at tabe til TTH Holstebro i de sidste minutter, stadig sidder lidt i kroppen. For hvor var det bare ærgerligt at se det forspring, pigerne havde bygget op gennem kampens første 40 minutter, smuldre det sidste kvarter og ende i et nederlag efter forlænget spilletid.

Den slags gør ondt, ikke mindst på spillerne selv, som har skullet ryste kroppen ekstra denne gang for at slippe skuffelsen.

Final4 var en af de ting, vi som klub og som hold utrolig gerne ville have været en del af i år. Ikke fordi vi følte os som favoritter til en af de fire pladser eller fordi vi som sådan forventede det af os selv, men mere fordi vi pludselig var så tæt på.

Efter et efterår, som faktisk begyndte rigtig godt med først sejr over TTH Holstebro og uafgjort mod Team Esbjerg, og som siden er blevet stolpe ud for os med nogle dumme pointtab på udebane, så havde en sejr over TTH Holstebro onsdag varmet og støttet pigerne i troen på egne evner.

Til gengæld synes jeg godt, vi kan tillade os at glæde os over den kamp, vi var vidne til de første 40 minutter, hvor Silkeborg-Voelspillerne havde fuld kontrol over kampen. Stine Skogrand og Sofie Bæk spillede begge en flot offensiv kamp og gav os en god tro på, at vi med lidt medvind i en enkelt kamp kan komme tilbage på sporet og igen lade resultaterne tippe mere til vores side.

Det kunne passende begynde i dag, hvor vi møder Skanderborg Håndbold, som endnu ikke har vundet i ligaen, selv om de dog har overrasket positivt mod flere af de hold, de har mødt. Vi krydser fingre for, at de efter i dag stadig har første point tilgode, og at vores piger tager begge i aften.

God kamp.
Mikael Bak
Adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com