I aften spiller Silkeborg-Voeldamerne sæsonens sidste kamp, når de gæster Hadsten i sjette runde af landspokalturneringen. Det er samtidig sidste chance for at se spillere som Trine Troelsen, Freja Cohrt og Daniella Dragojevic i kamp for Silkeborg-Voel, da de alle fortsætter i andre klubber efter sommerferien.

Oven på det ærgerlige exit af slutspillet med en enkelt sejr og efterfølgende to nederlag til København Håndbold, har holdet brugt den seneste uge på at lægge DM-kvartfinalerne bag sig og i stedet rette al fokus mod aftenens pokalkamp. Det har ikke været nogen helt let opgave, fortæller cheftræner Jakob Andreasen, der dog synes, de sidste dages træninger bærer præg af, at pigerne er klar til at slutte sæsonen af med en god kamp og kæmpe for en sejr.

– De sidste to kampe mod København sidder selvfølgelig stadig lidt i os. Især det første nederlag hjemme i JYSK arena gjorde ondt på os, fordi vi følte, vi havde god kontrol over kampen. Men det kan ikke nytte noget at dvæle i ærgrelsen for længe. I aften gælder en mindst ligeså vigtig kamp, som er afgørende for, om vi stadig er med i kampen om en plads i Final4 efter sommerferien. Det vil vi rigtig gerne være, og jeg kan mærke, at pigerne er topmotiverede til den her kamp og til at runde en flot sæson godt af, siger Jakob Andreasen.

Kampen spilles i VestjyskBank Arena i Hadsten klokken 18.00. Der er fri entré til kampen, så kom til Hadsten og vær med til at sende pigerne godt på sommerferie og tage afsked med Trine Troelsen, Freja Cohrt og Daniella Dragojevic.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com