Der er underskrevet en ny aftale med Line Skak, således at hun og Silkeborg-Voel KFUM til sommer går i gang med tredje sæson, hvor man har papirer på hinanden. Hun kom til klubben forud for sæsonen 2020/2021, hvor hun kom fra Horsens Håndbold Elite.

I den forløbelige halvanden sæson, som hun har optrådt i klubben, har hun vist sig som en meget vigtig brik i forsvaret, hvor hun sammen med Mathilde Kristensen fylder godt. Samtidigt har Line Skak i angrebsdelen også vist sit værd. I Bambusa Kvindeligaen er hun noteret for den fjerdehøjeste scoringsprocent som lyder på 81,6 % og i alt 31 scoringer.

Om sin forlængelse siger Line Skak: ”Jeg har været meget glad for min tid i klubben, hvor jeg føler mig godt tilpas på holdet. Der er et rigtig godt miljø og gode værdier, hvilket jeg sætter stor pris på. Silkeborg-Voel KFUM er en klub, hvor der er plads til udvikling af både holdet og den enkelte spiller, og jeg ser derfor også, at jeg i klubben kan udvikle mig endnu mere”.

Fra klubbens side er man også tilfredse med, at samarbejdet fortsætter med stregspilleren: ”Line Skak har gjort det rigtig godt i klubben, og særligt i denne sæson synes jeg, at vi har set det potentiale, som hun besidder. Derfor har det også været en klar prioritet fra vores side, at samarbejdet skulle fortsætte. Heldigvis synes Line også, at dette var en god idé, og jeg glæder mig over, at hun skal bidrage til den fortsatte udvikling af vores hold”, udtaler direktør Mikael Bak.

Line Skak kan forhåbentlig markere sin forlængelse med endnu en god præstation, når hun og resten af holdet spiller første kamp i 2022, som er på udebane mod Odense Håndbold 2. januar.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com