juletingSom tidligere omtalt er Sara Kececi lige nu med det tyrkiske landshold, der skal forsøge at kvalificere sigt til VM i Danmark 2015. Kval-kampene nærmer sig for alvor, og hun har sendt denne rapport fra træningslejren:

Så blev det også december i Tyrkiet. Jeg har dog måttet lede længe efter julestemningen, da man jo ikke fejre jul i Tyrkiet. Det nærmeste jeg kom på lidt jul var en palme med en fin lyskæde. Jeg havde dog forudset den manglende julestemning, og har medbragt en masse ting i min kuffert; julekalendere, pebernødder, brunkager og selvfølgelig også en skrabejulekalender.

Vi er nu kommet til Østrig. De sidste dage i Tyrkiet blev brugt på masser af taktisk forsvarstræning, hvilket jeg dog sætter stor pris på som målmand. Der blev også tid til besøg på en skole, hvor 300 små elever ventede på os. Der blev stillet mange spørgsmål fra de små poder, taget rigtig mange billeder og skrevet et hav af autografer inden vi skulle videre.

Tirsdag gik turen til Østrig, hvor vi torsdag aften spiller den første kamp mod Portugal. Onsdag stod den på en gang let træning, og onsdag aften blev brugt på at se video og lave skudstatistikker på vores modstandere. Jeg glæder mig meget til torsdag aften, hvor det endelig går løs efter en lang træningslejr.

Palmetræ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com