Silkeborg-Voels ligadamer har fået en forrygende start på sæsonen, og kan med fire sejre og en enkelt uafgjort glæde sig over en aktuel tredjeplads i ligaen og en kvartfinalekamp i Santander Cup på tirsdag i JYSK arena.

Jane Schumacher kom til klubben forud for sæsonen som en del af planen om fortsat oprustning og løbende højere og højere placeringer i ligaen. For hende har det været vigtigt at komme godt i gang og få nogle point på kontoen i de første kampe.

Nu venter en række af de svære kampe mod nogle af ligaens tungeste modstander. Den første i rækken er Nykøbing Falster, og det glæder den hurtige bagspiller sig til.

– Det bliver fedt at skulle måle os mod en af de store. Nu har presset ligget mest på os i de første kampe her. I dag ligger presset lidt mere på Nykøbing, selv om vi selvfølgelig helt vildt gerne vil vinde. Men måske kan det også være med til at gøre, at vi kan spille lidt mere frit, siger Jane Schumacher.

– Jeg håber bare, vi får en rigtig fed kamp. Jeg glæder mig i hvert fald.

Schumacher forventer en svær kamp, hvor der både skal fightes og spilles tæt på topniveauet for at slå dagens modstandere, der kommer med gode spillere på alle pladser.

– Uha, de har mange gode spillere. De har nogle rigtig gode fløje, de har en god bagkæde og spiller også hurtigt ligesom vi gerne vil, så det bliver hele tiden en balancegang, hvor vi skal være dygtige til at vurdere, hvornår vi skal løbe og hvornår det vil være bedre at trække lidt tempo ud af kampen, siger Schumacher og tilføjer:

– Men det vigtigste er, at vi holder mest fokus på os selv og koncentrerer os om vores egne ting. Når vi holder os til vores koncept og holder vores aftaler, så spiller vi mega godt. Så kan vi drille alle, lyder det optimistisk fra Silkeborg-Voels nummer 24.

Kampen begynder kl. 18.30. Der er stadig billetter, så klik LIGE HER og find dig en god plads, så du kan være med til at hjælpe pigerne til en af de virkelig sjove sejre.

VI SES I HALLEN.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com