Det var en lettet Jane Schumacher, der i aftes blev topscorer for Silkeborg-Voel i sin første ligakamp tilbage i Danmark efter to sæsoner i franske OGC Nice.

– Nu er jeg glad. Vi vinder vores første kamp, og det er det vigtigste, lød det med et lettelsens smil fra Jane Schumacher efter onsdagens kamp, der endte med en firemålssejr ude over oprykkerne fra Skanderborg Håndbold.

Udover sejren kunne topscoreren primært glæde sig over fighterviljen på holdet, der ifølge hende vejede lidt op for de mange fejl og brændte bolde.

– Jeg synes egentlig, vi sidder fint på kampen, men de kommer hele tiden tilbage igen. Men det er sådan en rigtig første kamp. Der er mange ting, der lykkes – i perioder – og så falder vi lidt ud igen. Men det gode ved vores hold er, at vi kæmper os tilbage og kommer foran igen. Vi fighter, og vi vinder kampen. Og det tager vi med, slog Jane Schumacher fast og signalerede således, at der ikke var så meget mere at sige i den sag.

Trods otte mål og to målgivende afleveringer er Jane Schumacher i følge både sig selv og cheftræner Jakob Andreasen et godt stykke fra det topniveau, som hun håber snart at være tilbage på.

– Jeg var så uheldig at rende ind i en lille skade her i opstarten, og det var bare pisseirriterende, for det holdt mig hele tiden lidt ude, så jeg ikke kunne bygge på og træne med det overskud, jeg normalt gør. Så det er først nu, jeg er hundrede procent med og træner med overskud. Tager de der ekstra skud efter træning, tager noget ekstra styrketræning. Og det er fedt, og jeg kan også mærke i dag, at min krop føles meget bedre, og timingen med de andre er bedre. Der er selvfølgelig meget, der halter, men jeg synes, det går fremad, og det synes jeg, det gør for hele holdet, understreger Schumacher.

Jane Schumacher, som mandag fyldte 30 år og i den forbindelse blev udsat for den jyske pebertradition, er glad for at være hjemme i Danmark og i den danske liga igen.

– Det er fedt at være hjemme igen. Jeg har savnet den skandinaviske spillestil, hvor det går lidt hurtigere. Det har været fedt at være ude, men det er også dejligt at være hjemme igen ved familie og venner og den tryghed, det giver, fortæller den nye Silkeborg-Voelprofil.

Hør hele interviewet med Jane Schumacher her.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com