Der var blevet lagt op til en tæt og spændende kamp mellem de to grønne, midtjyske hold, og det blev der i den grad levet op til fra start til slut, hvilket det ene point indikerer meget godt, efter begge hold i løbet af kampen nåede at have rimelig solide føringer.

Silkeborg-Voel kom bedst fra start, og var fem minutter inde i kampen foran 3-1, men lige så hurtigt fik Viborg HK udlignet, og først ved 5-5 trak Silkeborg-Voel en smule fra igen og nåede et par gange op på en tremålsføring ved 8-5 og 12-9.

Mest bemærkelsesværdig i første halvleg var Anna Sophie Okkels, der scorede fem gange i løbet af de første tyve minutter.

Men dagens gæster hang i og nåede lige inden pausen at få udlignet til 14-14, og så var kampen helt åben, da holdene kom ud til anden halvleg.

Her var der dog ingen af de to hold, der havde held med at få bolden i mål, og vi måtte hele 2:30 minutter ind i halvlegen, før Anna Sophie Okkels med sin sjette scoring gjorde det til 15-14 på kontra. Føringen nåede dog kun at leve et minuts tid, før Viborg fik både udlignet og siden hen skabt en firemålsføring ved 16-20.

Særligt udfordret var Silkeborg-Voeldamerne på straffekast, hvor både Birgitte Karlsen og Stine Skogrand nåede at brænde tilsammen tre ud af fire chancer, før Jette Hansen på holdets femte straffekast reducerede til 17-20.

Anden halvleg var generelt meget præget af store scoringsvanskeligheder, og kombineret med en Viborgmålmand, der havde god fod på sagen blev det svært for Jakob Andreasens smalle trup at hente det forspring på mellem fire og seks mål, Viborg i løbet af halvlegen fik skabt sig.

Udover Stephanie Andersens graviditet er holdet yderligere reduceret af Julie Aagaard, der er rejst hjem til Aalborg, og oven i dette blev den lokale Voelpige Andrea West Bendtsen, der har fået en jokerrolle i bagkæden, skadet ved gårdagens træning og er ude på ubestemt tid.

Men håndbold er heldigvis på godt og ondt en så finurlig størrelse, hvor man aldrig må dømme kampen afgjort før sidste angreb er spillet. Uanset hvor umuligt det end må synes at hente seks mål på mindre end seks minutter, så var det om ikke andet det, der skete for Silkeborg-Voel.

Med en flot kollektiv fight lige fra Stine Bonde i målet og frem til modsatte målstreg, gik samtlige grønne spillere på banen all in på at lave miraklet. Sofie Bæk gik med i forsvaret og stod forrest i den høje opdækning, der pressede Viborg til kortere angreb og provokerede gæsterne til at lave flere forskellige fejl, så Silkeborg-Voel med en række lynhurtige kontraangreb kunne banke den ene bold ind bag Nikoline Lundgreen efter den anden.

Med et minut og tyve sekunder igen reducerede Sofie Bæk til 23-25, og fyrre sekunder senere fik Jette Hansen samtlige tilskuere helt op på tæerne, da hun med 39 sekunder igen for alvor gjorde det muligt at hente et enkelt point.

Forløsningens følelse var da heller ikke til at tage fejl af, da Stine Skogrand i allersidste sekund smuttede bolden i mål til slutresultatet 25-25 og udløste et jubelsbrøl fra de knap 1000 tilskuere – lige på nær de 30 Viborg HK-fans, der med et blev helt stille.

Se de sidste 1:20 minutter fra kampen her.

Kampfakta:
HTH GO Ligaen, 3. spillerunde. 13. september 2017 klokken 19.30

Silkeborg-Voel KFUM – Viborg HK: 25-25 (14-14)

Silkeborg-Voel: Birgitte Karlsen, Lea Hansen, Hege Bakken WahlquistSofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Emma Larsen, Jette Hansen, Louise Lyksborg, Stine Bonde, Camilla Fangel og Stine Skogrand
Cheftræner: Jakob Andreasen

Viborg HK: Hanna Daglund, Nikoline Lundgreen, Carin Strömberg, Stine Bodholt, Kristina Jørgensen, Line Haugsted, Amalie Grøn, Natasha Nolevska, Mathilde Storgaard, Sidsel Bodholt, Ann Grete Nørgaard, Josephine Nordstrøm, Anne Hykkelbjerg, Clara Høgh Poulsen, Marie Høgh Poulsen, Anne Sofie Filtenborg, Line Uno
Cheftræner: Allan Heine

Mål for Silkeborg-Voel: Anna Sophie Okkels 6, Sofie Bæk 3, Hege Bakken Wahlquist 3, Louise Lyksborg 3, Stine Skogrand 3, Birgitte Karlsen 2, Jette Hansen 2, Lea Hansen 1, Rikke Iversen 1, Camilla Fangel 1

Topscorer for Viborg HK: Line Haugsted (8)

Advarsler: SIL: Camilla Fangel, Louise Lyksborg – VHK: Anne Hykkelbjerg, Anne Sofie Filtenborg

Udvisninger: VHK: Natasha Nolevska, Line Haugsted (2)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com