De ca. 60 tilskuer, hvor største delen var Voligans, fik en seværdig kamp mandag aften i Voel hallen.
TPI kom bedst fra start, hvori mod Voel lige skulle bruge nogle minutter til at finde hinanden. Efter små fem minutter fik vi lidt dramatik da Voels Kathrine Mikkelsen, blev ramt i hovedet og måtte forlade banen og hallen med en blødende læbe. Hun blev dog klar igen. Efter 10 minutter havde Voel fået styr på spillet og taget føringen. Nanna, Signe, Christina og Sara var en evig trussel i angrebet og de lod ikke TPI få meget ro. I forsvaret blev der kæmpet flot og når TPI slap igennem så stod en stærkt spillende Caroline Okkels rigtig flot. Efter de 30 minutter er stillingen 13 – 9 til Voel
Straks fra anden halvlegs start slår Voel til. Der står Voel på næsten alt og på et tidspunkt er stillingen udbygget til +6 til Voel. Så pludselig skifter kampen total karakter, begge hold kaster sig frem i hovedløse angreb uden at der kommer noget ud af disse. Voel kunne have trukket meget fra, men TPI kunne også været kommet tilbage i kampen. Efter denne stillingskrig trækker Voel nogle trælse udvisninger. Dette kunne meget vel have været TPI chance for at få overtaget, men selv om Voel er 2 i undertal får de kæmpen sig ud af dette. Jeg føler at TPI løb lidt tør for ideer og Voel slog op i banen og skulle “bare” køre sejren hjem. Mod slutningen af kampen overlod Voel for meget til TPI der fik lov til at pynte for meget på resultatet, men efter de 60 minutter var spillerne dog klar til at juble over en fortjent 23 – 20 sejer.
Ros til hele holdet for sejren, der blev arbejdet flot af alle. Jeg vil dog tillade mig at nævne Nanna Georgi for en flot første halvleg. Signe Georgi og Sara Sølvsten for flotte mål og godt forsvarsspil og Caroline Okkels for at være en rigtig god sidste skanse i målet. Hvis dette skal til at være standarten for 2 div. så glæder jeg mig meget til sæsonen og det vil med garanti trække flere tilskuere i hallen.
Silkeborg Voel Kfums mål blev scoret af: Signe Georgi 7 (2), Sara Sølvsten 5, Christina Truelsen 3, Kathrine Mikkelsen og Sofie Lukassen 2, Nanna Georgi, Mathilde Strunge, Juliane Ostenfeldt og Stine Aaen 1 + 12 redninger af Caroline Okkels

Vurdering af hal: 3* (hyggelig og brugbar med speaker)
Vurdering af dommere: 4* (de var tilstede med en god ro igennem hele kampen)
Vurdering af publikum: 3* (jeg manglede de taktfaste klapsavler til hjemmeholdet, men ros for at klappe også af modstanderne når de havde været i gulvet)
Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen