Her til aften var Silkeborg-Voel en tur i Odense, hvor hjemmeholdet, HC Odense, stod klar som værter, og i en usædvanlig målfattig og uskøn kamp, vandt de grønne kampen med 13-15.

1. halvleg blev en uskøn omgang, med et hav af fejl og spil der ikke hang sammen, og så var det også en halvleg hvor både Stine Bonde og Chana de Souza i hver sin ende, stod rigtigt godt. Det gjorde sammenlagt, at det blev en særdeles målfattig halvleg, hvor det efter 30. minutter stod 4-6 til de grønne, der ikke scorede i de sidste ti minutter.

Uden at 2. halvleg blev en flot omgang håndbold, så kom der i det mindste gang i målscoringerne fra start af, men fejlene fortsatte med at tikke ind, og derfor gik der hurtigt stilstand i begivenhederne igen, og midtvejs i halvlegen stod det derfor kun 9-9!

Efter en scoringspause på næsten otte minutter, fik Trine Troelsen endelig bolden i nettet til ny føring til Silkeborg-Voel til 9-10, og det fik heldigvis gang i de grønne, og således kunne samme Troelsen lidt efter score til 9-11 og få minutter senere var det så Sofie Bæk der nettede til 9-12, hvilket, taget scoringsfrekvensen i betragtning, lignede en afgørelse på kampen, med kun otte minutter tilbage af kampen.

Det endte også med at knække fynboerne, og Silkeborg-Voel kunne køre en sejr hjem, i en kamp der nok ikke vil blive husket for skønheden, men to point er to point, og nu er de grønne oppe på syv point i tabellen.