Silkeborg-Voels Jyllandsserie herrer vandt  30-29 over HK2020 efter en spændende og tæt kamp torsdag aften i Jysk arena.

I første halvleg var der ikke tegn på, at det ville blive en sejr til Silkeborg-Voel, der var bagud ved pausen med 12-15.

“”Midt i første halvleg ændrede vi forsvarsformation fra 6-0 til 5-1. Det fungerede bedre for de spillere, vi havde med. I øvrigt måtte vi undvære tre spillere til kampen. I anden halvleg fik vi bedre fat i modstandernes farligste spillere. Lasse Sørensen lå fremme som 1’er, og han gjorde det svært for deres playmaker”, fortæller træner Thomas Skals.

HK2020 var en ukendt modstander, der ligger i toppen sammen med Silkeborg-Voel og Stilling. Målet er at få point med over efter jul.

“Det var en kollektiv præstation af de helt store. Alle spillere stemplede mere eller mindre ind. Målmand Nicolai Wenzel Nielsen og et bedre forsvar efter pausen gjorde udslaget”, siger Thomas Skals.

Playmaker Mikkel Lemming scorede ni mål og styrede kampen med flere assists. Oscar Matzau spillede alle 60 minutter, var en klippe i forsvaret og scorede også ni mål.

Næste kamp er tirsdag den 16. november kl. 20.30 i det omvendte opgør med HK2020.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com