U18- og U20-landsholdene spiller i juli og august VM i henholdsvis Polen og Ungarn, og her er Silkeborg-Voel repræsenteret med hele tre spillere på hvert hold.

Voeltalentet Emilie Ytting er blandt U20-landstræner Heine Eriksens 16 udvalgte, som skal jagte VM-guldet i Ungarn fra den 2. juli. Det skal hun sammen med sine to kommende holdkammerater på Silkeborg-Voels ligahold – Helene Kindberg og Louise Ellebæk, som begge skifter fra FCM Håndbold efter VM-slutrunden.

– Jeg er glad og stolt over at blive udtaget. Det er kæmpe stort og rigtig fedt at skulle repræsentere Danmark. Jeg glæder mig rigtig meget til at være sammen med de andre piger på holdet. Jeg håber, at jeg får en fed oplevelse, og derudover bliver det også rigtig spændende at skulle møde hold fra en masse forskellige nationer, fortæller Emilie Ytting.

– Udtagelsen af truppen har været en løbende proces, hvor vi langsomt har indsnævret feltet af spillere. Nu har vi en samlet en stærkt trup, der ser frem til både Scandinavian Open Championship og selvfølgelig VM i Ungarn,” fortæller U20-landstræner Heine Eriksen

Emilie Yttings udtagelse til VM er ifølge ligatræner Jakob Andreasen resultatet af hårdt arbejde og en bemærkelsesværdig udvikling hos det unge fløjtalent.

– Emilie har arbejdet utrolig flot og har grebet chancen, når hun har fået den. Emilie endte med at få en større rolle på ligaholdet, end det egentlig var planen sidste sæson, og det ansvar løftede hun rigtig godt. Det er fuldt fortjent, at hun nu får lov at spille U20 VM, og vi glæder os alle til at følge hende og vores to nye spillere, lyder det rosende fra Jakob Andreasen.

Læs mere om U20-landsholdets kommende slutrunde og se hele truppen her: https://haandbold.dk/nyheder-og-presse/nyheder/u20-damernes-vm-trup-er-paa-plads/

Også til U18-landsholdets VM slutrunde, får vi både nuværende og kommende Silkeborg-Voelspillere at se. U18-spiller Emma Laursen er nemlig blandt Flemming Dam Larsens 16 udvalgte spillere, som spiller VM i Polen fra den 7. august.

Emma Laursen deltager i slutrunden sammen med sine to kommende klubkammerater Naja Frøkjær-Jensen og Camilla Faartroft, som kommer til Silkeborg-Voel fra henholdsvis EH Aalborg og FCM Håndbold.

– Vi har valgt ud fra en blanding af individuelle kompetencer og gode præstationer. Samtidig ønsker vi at få skabt en god variation af spillere i truppen. Vi har allerede givet 35 spillere i denne årgang slutrundeerfaring, hvor vi til denne slutrunde eksempelvis også har fire slutrundedebutanter med. Det er et meget positivt tegn, fortæller Flemming Dam Larsen.

Læs mere om U18-damernes VM og se hele truppen her: https://haandbold.dk/nyheder-og-presse/nyheder/u18-damernes-vm-trup-er-nu-fastlagt/

Emma Laursen (venstre) med sine nye holdkammerater på både Silkeborg-Voel U18 og U18-landsholdet. Naja Frøkjær-Jensen (midt) og Camilla Faartoft (højre)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com