Det så sort ud ved pausen, hvor Silkeborg-Voel var bagud med 10-20 til Viborg HK.

Men, men … efter pausen var hjemmeholdet totalt forandret og alle vi andre forundret.
Fuldstændigt vildt og sensationelt via aggressivt forsvarsspil og en stribe redninger af Stine Bonde lykkedes det for Silkeborg-Voel at æde sig ind på Viborgs føring.

Flotte kontramål af Hege Bakken Wahlquist og scoringer i tomt mål af Sofie Bæk rystede Viborg. Det tog blot syv minutter, så var stillingen forandret til 18-21, og efter et kvarter af anden halvleg udlignede Sofie Bæk til 24-24.
Alt var pludselig muligt.

Sofie Bæk, Susann Müller, Hege Bakken Wahlquist og Andrea West Bendtsen slog til i angrebet, og Viborg-spillerne famlede og var i vildrede. Men det havde også kostet kræfter hos Silkeborg-Voel.

De to hold fulgtes ad med både 25-25, 26-27, 27-28, inden det lykkedes Viborg at trække lidt fra til sidst og vinde 28-31.

Kampen startede lige, men de chancer, Silkeborg-Voel havde til at få den “rulle-start”, der kunne give et godt afsæt, blev desværre brændt.
Efter de første 12 minutter var stillingen 6-8, men herefter skred kampen fuldstændig for hjemmeholdet. To udvisninger til Susann Müller og Rikke Iversen gjorde det ikke nemmere, og Viborg rykkede foran med 7-16 inden for de efterfølgende 12 minutter. Dertil kom for få redninger og et forsvar, som gav et effektivt Viborg-mandskab for gode betingelser til at gå til pausen foran med 10-20.

Håbet om en slutspilsplads til Silkeborg-Voel lever trods nederlaget. For senere onsdag aften vandt Herning-Ikast 23-37 over TTH Holstebro 23-37.

Silkeborg-Voel mangler kun kampen i Aalborg den 13. marts. Samme aften møder TTH Holstebro Viborg.

Silkeborg-Voel og TTH Holstebro har samme pointtal nu, men TTH Holstebro er bedst indbyrdes.