Jane Schumacher blev i sidste uge kåret til september måneds Silkeborg-Voel KFUM-spiller. Med 40 % af stemmerne, som alle blev afgivet af Silkeborg-Voel KFUM-fans, vandt Jane sikkert og fortjent titlen. Hun er kåret på baggrund af hendes flotte sæsonstart, hvor mandskabet fra Silkeborg-Voel KFUM efter 6 kampe har vundet 4, hvoraf især den ene – kampen mod Herning-Ikast Håndbold – var en pragtpræstation.

At det blev Jane Schumacher, der løb med titlen, er ikke en overraskelse, hvis man tager statistikken i betragtning. Hun er efter de første 6 kampe nr. 2 på topscorerlisten med 43 mål, og hun har lavet 18 assists. Endvidere har hun bevist, at hun er en meget sikker straffekastsskytte.

Vi har fanget hende til en lille snak om titlen som månedens spiller og sæsonstarten.

 

Tillykke med titlen! Hvordan er det at være blevet kåret til månedens spiller af fansene?

”Tak. Jamen selvfølgelig er det et skulderklap, men jeg ville aldrig kunne have gjort det uden holdet. Jeg er rimelig afhængig af mine medspillere. Jeg ville rigtig gerne, at vi fik prisen som hold. Vi har spillet noget fedt håndbold, og er kommet godt i gang.”

 

Hvad synes du, I har gjort så godt her i starten af sæsonen?

”Vi har virkelig fungeret rigtig godt – med et stort fokus på os selv og den her ”grønne energi” (spillernes interne forventningsafstemning red.), som vi har talt så meget om – gejst, energi!
Det synes jeg virkelig, vi har fået implementeret, og det er helt vildt flot.
Helt specifikt har vores spil op ad banen, som vi jo så gerne vil spille, fungeret rigtig godt.”

 

Hvad gik galt i kampen mod Odense Håndbold?

”I dag ramte vi en mur. Vi mødte en hel anden fysik. Det var en hård kamp, hvor vi desværre ikke kunne være helt med. At Bæk (Sofie Bæk Andersen red.) går ud i dag, var hårdt for os. Hun er vigtig for os i det hurtige spil op ad banen. Så det gik lidt i stykker. Men jeg synes, at vi prøver. Odense spiller bare rigtig godt.”

 

Vil du sætte lidt ord på det at være tilbage på håndboldbanen efter en lang periode ude?

”Jeg nyder det helt vildt og synes, det er så dejligt. Jeg glæder mig til at komme til træning hver dag. Jeg nyder virkelig at spille håndbold nu – og når vi spiller så godt som hold, som vi gør, så går det hele op i en højere enhed.”

 

Næste gang Jane Schumacher og Silkeborg-Voel KFUM-mandskabet skal i kamp igen er d. 14/10 kl. 20.00 på udebane mod Nykøbing Falster Håndbold. Kampens vises på Tv2 Sport fra kl. 19.30.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com