Med en sejr på 17-10 på udebane i weekenden over Stilling, rykkede Silkeborg-Voels serie 2 herrer op i serie 1, selv om der stadigvæk mangler en spillerunde.

Herrerne er indtil nu ubesejret og har kun sat et enkelt point til. Det var til rækkens nummer to Brædstrup, som der blev spillet uafgjort mod. Brædstrup er nedrykker fra efterårets serie 1.

” Vi startede med holdet efter sommerferien sidste år i serie 3 og rykkede op derfra til serie 2 sammen med Skanderborg, som vi spillede lige op med i to kampe. I resten af kampene i efteråret var der for stor forskel. Det har været sjovere i serie 2 efter jul, og næste sæson kommer det til at passe til vores niveau i serie 1″, siger træner Carsten Holm.

Holdet består mest af unge spillere, suppleret med et par spillere omkring 30 år, der er kommet til klubben.

” De har været gode at have med, og vores hold har været et godt tilbud til dem, hvis de ikke længere ville træne så meget. Ellers er der spillere på holdet, som drømmer om at få chancen på divisionsholdet”, siger Carsten Holm.

Herrerne spiller sidste kamp i sæsonen på søndag kl. 15.40 i Voel-Hallen mod Lund IF. Her er der mulighed for at hylde oprykkerne.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com