Torsdag aften stod de tilbageværende kampklare Silkeborg-Voelspillere klar til tredje træningskamp på under en uge. Denne gang var det ungarske Dunaferr, der onsdag slog Odense Håndbold med 29-17, der ventede i Viborg Stadionhal.

De første to kampe har budt på både nederlag og et øget antal skadede spillere på bænken, hvor blandt andre Andrea West Bendtsen og Jane Schumacher har fået plads i løbet af den seneste uge. Til dagens kamp måtte også Susann Müller sidde over på grund af overbelastninger.

Dunaferr var godt nok de første på måltavlen, men så var de næste fire mål også med grøn afsender, og så var tonen slået an torsdag aften i Viborg. Efter tyve minutters spil var stillingen 11-4, og ti minutter senere kunne Jakob Andreasen tage sine spillere med til pause med en fortsat habil syvmålsføring på 16-9.

Særligt positivt var samspillet i angrebsspillet, som bød på mange gode afslutninger fra alle positioner. To af holdets nye ansigter, Helene Kindberg og Louise Ellebæk bød godt ind med scoringer fra hver sin back, hvor de sammen med playmaker Sofie Bæk Andersen dannede en aldeles målfarlig bagkæde.

Mens flere andre er udgået med små og store skader, var Camilla Fangel for første gang i sæsonen på holdkortet til dagens kamp. Fangel er netop hjemvendt var VM i Beach Håndbold i Rusland, hvor hun sammen med resten af det danske landshold fik en femteplads.

Hendes tilstedeværelse syntes at have positiv indflydelse på forsvarsspillet, hvor ungarerne s ud til at være udfordret i både gennembrudsspillet og i at komme til afslutninger.

Styrkeforholdet fortsatte efter pausen, hvor føringen efter ti minutter var udbygget til 20-12.  Yderligere ti minutter senere var stillingen 25-15, og de ungarske spillere havde nu taget målmanden ud og taget hul på syv mod seks-spillet.

Den taktiske ændring fra den ungarske træner havde dog ingen betydning for resultatet, og sejren og selvtillidsboostet kom aldrig i fare siden 4-1 føringen fem minutter inde i første halvleg.

Resultatet blev 29-19 i en kamp, hvor Silkeborg-Voel havde intet mindre end ni forskellige spillere på måltavlen.

Nu er det direkte hjem i seng for Silkeborg-Voeldamerne, der mødes allerede i morgen klokken 5 og sætter kursen mod Billund Lufthavn og La Santa Sport på Lanzarote.

Kampen i tal:
Træningskamp: Silkeborg-Voel – Dunaferr: 29-19 (16-9)
Torsdag 2/8 kl. 18, Viborg Stadionhal

Silkeborg-Voel: #3 Louise Ellebæk, #5 Emilie Ytting, #6 Lea Hansen, #7 Helene Kindberg, #9 Sofie Bæk Andersen, #11 Rikke Iversen, #14 Malene Dallmann #16 Stephanie Andersen, #22 Stine Bonde, #29 Camilla Fangel
Cheftræner: Jakob Andreasen

Målscorere for Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen 4, Louise Ellebæk 4, Helene Kindberg 4, Camilla Fangel 4, Lea Hansen 4, Rikke Iversen 3, Emilie Ytting 2, Malene Dalmann 2, Rikke Jochumsen 2

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com