Vi fik en perfekt start på den nye sæson, med en sikker sejr over SønderjyskE på hele 31-23 efter 15-11 ved pausen.

At det er først på sæsonen, fik tilskuerne i JYSK arena et klart bevis på i første halvleg, hvor hverken vi eller SønderjyskE leverede poleret håndbold. Man fik også syn for sagen, at sønderjyderne ikke er en helt almindelig oprykker, men et hold der med flere profiler bør kunne begå sig i Kvindeligaen.

Vi lavede mange fejl i starten af kampen, og skulle, præcis som det var tilfældet mod Ringkøbing, lige finde rytmen i spillet. Om den helt indfandt sig i første halvleg er måske til diskussion, men som tiden gik, så fandt vi noget klart bedre spil frem, samtidig med at Filippa Idéhn i målet begyndte at hive gode redninger frem. Eira Aune fik også flere gode mål på kontoen, og blev noteret for fem scoringer, mens Sofie Bæk fik tre mål i kassen inden pausen. Natasja Laursen scorede det sidste mål inden pausefløjt, hvilket betød 15-11 på måltavlen. Forsvarsmæssigt så det ganske fornuftigt, og 11 mål er bestemt godkendt.

Der skulle gå godt tre minutter af anden halvleg, før første mål kom, og det var heldigvis til os, da Helene Kindberg gled godt igennem på højre back, og kunne gøre det til 16-11. Idéhn fortsatte de gode takter fra første halvleg og lukkede helt ned for sønderjyderne de første seks minutter. Vi kom hurtigt foran med syv mål ved 19-12, men de blåklædte fra Aabenraa gav ikke så let op, og derfor stod det såmænd blot 21-17 efter 45. minutter.

Herefter strammede vi grebet igen, og var tre minutter senere foran med 25-18, og det lignede unægtelig en afgørelse af kampen. Eira Aune fortsatte med at score, mens også Kindberg stemplede ind og de to blev helt fortjent henholdsvis Kampens spiller og Kampens Højdespringer. Vi kører en sikker sejr hjem på 31-23, og fik dermed en perfekt start på sæsonen.

Næste kamp er på mandag, hvor vi på udebane møder Ikast Håndbold.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com