Der var ingen tvivl om, at aftenens kamp mod FC Midtjylland ville kræve godt spil i alle 60 minutter i Ikast, hvis det skulle give to point. Det endte også med en sejr på 23-26.

Det begyndte godt for Silkeborg-Voel, der hurtigt var foran 0-2 af to hurtige scoringer fra Stine Skogrand og Sofie Bæk. Kort efter kom FC Midtjylland med på måltavlen med fem hurtige til stillingen 5-2 efter syv minutters spil.

Heldigvis mærkede man pigerne fra Søhøjlandets iver efter at vinde den midtjyske duel, for FC Midtjylland nåede aldrig at føre med mere end tre mål. Det var både Stine Bonde, der tog flere vigtige bolde i målet, gode opdækninger og flotte mål. Efter godt et kvarters spil bragte Hege Bakken Wahlquist Silkeborg-Voel foran ved stillingen 7-8.

Efter det stod det meget lige indtil der var fire minutter tilbage af første halvleg, hvor de lilla piger bragte sig foran med to mål ved 14-12. Den holdt ikke længe, for efter et minut i anden halvleg udlignede Sofie Bæk Andersen på straffe til 15-15.

Med et kvarter tilbage af kampen havde Dragana Petskova i målet og gode scoringer holdt FC Midtjylland fra at være foran i anden halvleg. Det var også her Stine Skogrand med sit syvende mål bragte de grønne piger foran 20-22.

Silkeborg-Voel formåede generelt at holde ligaens nummer to nede i niveau i langt det meste af kampen, og med 10 minutter tilbage var de i dag blå piger foran med tre ved 20-23.

Med tre minutter tilbage af kampen så det rigtig godt ud for Silkeborg-Voel, der var foran med fire mål  ved 22-26 og en vigtig redning af Dragana Petskova på straffe. Kampen endte 23-26 til Silkeborg-Voel og bringer dermed pigerne meget tættere på slutspillet.

Næste kamp er onsdag den 14. februar mod Viborg klokken 18.30.

Kampfakta:
HTH GO Ligaen, 17. spillerunde. 7. februar 2018 klokken 19.30

FC Midtjylland – Silkeborg-Voel KFUM:   –   (15–14)

FC Midtjylland: Louise Ellebæk, Tonje Leseth, Louise Burgaard, Helene Kindberg, Mie Augustesen, Emma Friis, Mathilde Bjerregaard, Anne Mette Pedersen, Annika Jakobsen, Veronica Kristiansen, Helene Fauske, Laura Jensen, Sabine Englert, Jessica Ryde, Sabine Pedersen, Line Blohm, Julie Gantzel, Judith Sans
Cheftræner: Kristian Kristensen

Silkeborg-Voel: Hege Bakken Wahlquist, Sofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Jette Hansen, Louise Lyksborg, Stine Bonde, Anna Sophie Okkels, Camilla Fangel, Stine Skogrand, Mathilde Sørensen, Lea Hansen og Dragana Petkovska
Cheftræner: Jakob Andreasen

Mål for Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen 9, Stine Skogrand 7, Hege Bakken Wahlquist 5, Camilla Fangel 3, Mathilde Sørensen 1, Louise Lyksborg 1, Jette Hansen 1

Topscorer for FC Midtjylland: Louise Burgaard 5

Advarsler: FC Midtjylland: Judith Sans, Mathilde Bjerregaard, – SIL: Jette Hansen, Camilla Fangel,

Udvisninger: FC Midtjylland: Judith Sans  – SIL: