Søndag kl. 15.00 på udebane i Horsens gælder det 1/8-dels finalen i Santander Cup i den første betydende kamp i denne sæson for Silkeborg-Voels Liga-hold.
” Den kamp er vigtig for os. Vi tænker ikke længere frem end til den ene kamp. Præget af hvor flot en Santander Cup, der blev spillet sidste sæson, så har vi også lyst til at komme i Final4 en gang til. Og det kræver, at vi kommer til næste runde – og så drømme om lidt lodtrækningsheld i næste runde. Vi vil meget gerne tage til Horsens og levere en god kamp og få et godt resultat”, siger cheftræner Peter Schilling Laursen.
Som optakt til sæsonen har Silkeborg-Voel spillet fem træningskampe.
“Det har været seks gode uger i forsæsonen. Vi har trænet en masse og haft en masse sociale ting sammen, og vi har vundet fire ud af fem træningskampe. Man må ikke undervurdere, at det giver lidt selvtillid. Vores eneste nederlag til Viborg var så også til at tage og føle på. De andre kampe har været fine, men i kampene mod det svenske og det norske hold var modstanden for lav. Men det er rart at kunne gå ind til en sæson og have slået de to danske hold Ringkøbing og Skanderborg. Det giver blod på tanden, og vi står et godt sted lige nu”, siger Peter Schilling Laursen.
Horsens har haft skiftende træningsresultater som optakt til sæsonen. Holdet har slået Nykøbing Falster, men tabt til Skanderborg, og senest fået en snitter på 14 mål af Ikast.
“Vi burde komme med lidt mere selvtillid efter en sejr over Skanderborg, og vi står fint og har et hold med en god bredde. Vii har nogle forskellige spillertyper, som kan bruges forskelligt. Også af hensyn til hvilket modstander, vi møder. Det spil kan jeg godt li’, siger Peter Schilling Laursen.
Til spørgsmålet om, hvem han gerne vi møde i en eventuel kvartfinale, er der en klar ønskemodstander.
“Det kan jo lyde som hovmod står for fald, hvis vi taber i Horsens. Men ellers står Aarhus højest på listen over en modstander i en kvartfinale”, siger cheftræneren.
Spillertruppen er næsten intakt. Carla Høck Thomsen er ude med en korsbåndsskade, men det har været kendt længe, og Sofie Wendelbo er fortsat ude på grund af en fiber i lægen. Ellers er alle klar til kamp.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com