Eira Aune blev fortjent kampens spiller med sine 12 mål. Her er hun sammen med direktør Bo Jakobsen fra Santander Bank.

Syvende gang var lykkens gang for Silkeborg-Voel, der efter et tæt drama og en sejr på 27-26 vandt over Aarhus United og er dermed klar til Final-4 for første gang i klubbens historie.
Afslutningen på kampen var en rigtig neglebider. Med fem minutter igen var stillingen 24-24. Aarhus* Mathilde Neesgaard skyder over mål, , Eira Rune scorer til 26-25, Filippa redder næste afslutning fra Marielle Martinsen. Herefter tager Silkeborg-Voel trænerne time-out.
I næste angreb spiller Eira Aune Mathilde Kristensen fri på stregen, og hun scorer til 27-25. Uret tikker mod de 60 minutter. I næste Aarhus-angreb tilkæmper Mathilde Neesgaard sig til et straffekast, som hun selv omsætter til 27-26. Der er 18 sekunder igen. Aarhus går op i helbanepres, men tiden løber ud, og spillerne løber sammen i jubel.

Starten på kampen blev ikke den bedste. Gæsterne fra Aarhus kom hurtigt foran 0-2 og 2-5. Det var ikke fordi Silkeborg-Voel ikke tilspillede sig chancer, men i Aarhus-målet stod erfarne 41-årige Sabine Englert, og hun har det med at være tændt til de mest betydningsfulde kampe.
Silkeborg-Voel var bagud med to, tre og fire mål i første halvleg indtil midtvejs. Da trådte Natasja Andreasen i karakter med mål og gode frispilninger. Eira Aune var sikker på sine tre straffekast, og det lykkedes at komme så tæt på som 11-12 til pausen.

I anden halvleg fik Silkeborg-Voel momentum og kom godt ind i kampen og fik en første føring syv minutter efter pausen på 17-16. Herefter var alt åbent, men Eira Aune fortsatte stilen som sikker skytte fra syvmeterstregen, og blev fortjent kampens spiller. Aarhus spillede syv mod seks, men det gav et par scoringer i tomt mål af Line Skak.

De tre andre hold i Final-4 er Nykøbing Falster, Team Esbjerg og Odense. Der blev trukket lod fredag aften og holdene skal mødes således: Odense-Silkeborg-Voel og Nykøbing Falster-Team Esbjerg.
Final-4 foregår den 1.-2.- april 2023. Hvor det foregår er endnu ikke afgjort-

Kvartfinale, Santander Cup:
Silkeborg-Voel KFUM – Aarhus United 27-26 (11-12)
Målscorere:
Silkeborg-Voel:  Eira Aune 12(6),Line Skak 4, Natasja Andreasen 3, Helene Kindberg 2, Maja Laursen 2, Sofie Bæk 2, Maja Laursen 2
Aarhus United: Mathilde Neesgaard 9, Sophia Snogdal 4, Marielle Martinsen 4, Mathilde Orkild 3, Katrine Berens 2, Thea Stankiewicz 1, Christina Hansen 1, Anna Berger 1, Stine Holm 1
Udvisninger: 2×2 Mathilde Kristensen, Silkeborg-Voel, Anna Berger, Aarhus
Tilskuertal: 1515

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com