Kampens spiller blev Natasja Andreasen.

Med en knusende sejr på 39-27 over Bjerringbro FH sikrede Silkeborg-Voel sig til slutspillet for ottende gang ud af 10 mulige.
Silkeborg-Voel lagde ud med at bringe sig i spidsen med 5-0 inden for de første fem minutter og ved pausen førte holdet med 20-12, så al spænding var væk tidligt i kampen. Bjerringbro kæmpede dog videre, og det var først i slutningen af kampen, at afstanden blev øget til 15 mål på sit højeste.
“Det er en stor bedrift, at vi allerede efter 24 kampe kan sætte en streg under det. Det er vi selvfølgelig vildt stolte af. Men allerede inden kampen havde jeg en god fornemmelse af, at vi nok skulle komme i slutspillet, ” siger cheftræner Peter Schilling Laursens og fortsætter:
“Jeg glad for på den måde, vi får den afviklet den her kamp på og vinder med 12 mål og er i teten hele vejen. Det var lige som vi gerne ville afvikle den kamp, hvor vore profiler bare spiller benhårdt og 100 procent og samtidig få gode pauser. Vi kunne få alle resurser i spil. Det var dog lidt uventet, at vi var foran med otte mål ved pausen. At der skulle blive så stor forskel så tidligt var på grund af en koncentreret indsats. Spillerne holdt deres aftaler, og det var godt over hele linjen,” siger Peter Schilling Laursen.

Vil gerne bevare femtepladsen
Spørgsmålet er så om Silkeborg-Voel kan holde den femteplads, som holdet ligger på nu med to kampe tilbage i grundspiller. Her er modstandene top og bund: Team Esbjerg og Ajax.
“Vi kan ikke selv afgøre, hvilken position, vi skal lande på, for Viborg skal dumme sig. Vi vil gerne have den femteplads, og der er europæiske point, der kan komme i spil fra den plads. Femtepladsen er jo god, for så får man etteren og fireren. Med sjettepladsen får man toeren og treeren. Chancen for at lave et vanvittigt resultat ligger i at kunne slå fireren to gange.  Odense og Ikast er for gode. Men det må vi se på, når vi er færdige med den sidste kamp,” siger Peter Schilling Laursen.
I stillingen ligger Silkeborg-Voel med 26 point. Det samme gør København, som Silkeborg-Voel er bedst indbyrdes med efter to sejre. Viborg ligger med 24 point og mangler at møde Ringkøbing og Sønderjyske. Viborg er bedst indbyrdes med Silkeborg-Voel.

Mange gode præstationer
Alle spillere ydede en flot indsats mod Bjerringbro, og der var fint spil af Maja Edling med syv mål. Heraf fire sikkert på straffekast. Hun afløste Maja Laursen på venstre fløj.
Stine Bonde startede i målet og høstede påny en stor præstation med en redningsprocent på 45. I anden halvleg blev hun afløst af Sophie Moth, der også gjorde det godt med en redningsprocent på 30.
Kampens spiller hos Bjerringbro blev Line Frandsen. Kampens højdespringer blev Andrea West Bendtsen med solid indsats i forsvaret og gode frispilninger og fire mål.
Kampens spiller hos Silkeborg-Voel blev igen Natasja Andreasen, der virkelig er tilbage efter skadespausen.

Kvindeligaen
Silkeborg-Voel – Bjerringbro FH 39-27 (20-12)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Maja Edling 7(4), Natasja Andreasen 6, Andrea West Bendtsen 4, Karen Klikker 4, Maja Laursen 3, Thea Rasmussen 3, Marigona Hajdari 3, Mathilde Kristensen 3, Sara Madsen 3, Maria Holm 2, Mathilda Lundstrøm 1
Bjerringbro FH: Line Gyldenløve 8(3), Arlinda Hajdari 4, Sidsel Poulsen 4, Mathilde Piil 3, Line Frandsen 3, Louise Hald 2, Emilie Bangshøi 1, Sofie Lund 1, Emma Ernst 1
Udvisninger: Andrea West Bendtsen, Silkeborg-Voel, Mathilde Kristensen, Silkeborg-Voel, Sofie Lund, Bjerringbro FH
Stillinger undervejs: 5-0, 7-1, 10-4, 13-6, 17-9, 20-11, 20-12, 24-14, 27-18, 31-20, 38-23, 39-24, 39-27

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com