Efter to et halvt år i FCM, hvor Andrea West Bendtsen blandt andet har vundet DM med klubbens U16-hold, har den 17-årige Voelpige nu besluttet at dedikere sig selv til hjemstavnsklubben og være en del af fremtidssatsningen i Silkeborg-Voel KFUM.

Andrea West Bendtsen er blandt de allerstørste håndboldtalenter på sin årgang, og har med 37 U-landskampe allerede fået værdifuld kamperfaring.

Den 17-årige Venstre Back træder ind i Silkeborg-Voels talentmiljø, som er bygget op i samarbejdet mellem U18/2. Divisionsholdet og ligaholdet. Træningsmæssigt vil Andrea West Bendtsen indgå på lige fod med klubbens ligadamer, mens hendes primære kamptræning bliver med ligareserverne i 2. Division.

Jakob Andreasen ser Andrea West Bendtsen spille sig ind som en central spiller på ligaholdet i løbet af de kommende sæsoner og glæder sig meget over, at en spiller som Andrea West Bendtsen har valgt at vende hjem til Silkeborg-Voel efter nogle gode sæsoner i FCM Håndbold.

– Jeg er rigtig glad for at få Andrea tilbage i vores rammer i Silkeborg-Voel. Hun er en af de allerbedste på sin årgang, og jeg glæder mig over, at hun har valgt at fortsætte sin udvikling og indgå i vores tanker og planer for de kommende sæsoner i ligaen herhjemme i Silkeborg-Voel, hvor hun har spillet næsten hele sit liv, siger Jakob Andreasen.

Andrea West Bendtsen skiftede til FCM Håndbold i forbindelse med, at hun i 10. klasse tog på efterskole på ISI, men har altid drømt om at spille for Silkeborg-Voels førstehold, og derfor føler den unge bagspiller nu, at det er tid til at vende hjem og tage det skridt med sin hjerteklub.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at siden jeg var seks år, har jeg drømt om en dag at spille på ligaholdet i Silkeborg-Voel. Dengang spillede de i 1. Division, men det var alligevel det hold, jeg allerhelst ville spille for, så jeg glæder mig rigtig meget til at begynde at træne med dem nu og forhåbentlig også blive en del af kampplanerne inden alt for længe, siger det unge talent.

I løbet af de seneste to en halv sæson har Andrea West Bendtsen både vundet DM-guld med FCM Håndbold, U17 EM-guld, og U18 VM-sølv, og på både klub- og landshold har hun bemærket sig med både godt defensivt arbejde og fint angrebsspil. På de to hold har hun været vant til at spille sammen med mange profiler, hvilket både har styrket hende som spiller, men også har betydet, at FCM til tider har haft det meget nemt i sine kampe, fortæller Andrea West Bendtsen.

– Jeg glæder mig til at kæmpe for Silkeborg-Voel igen. Både for min plads på holdet og for sejrene, som vi her nok skal slås lidt hårdere for, end vi skulle på U18-holdet i FCM. Det er meget fedt at vinde med 15-20 mål engang imellem, men nu glæder jeg mig bare til at blive udfordret lidt mere igen og fortsætte min udvikling i den klub, hvor det hele begyndte for mig.

Andrea West Bendtsen begynder at træne med ligadamerne på mandag, når de er tilbage fra ferie, og flytter helt hjem til sine forældre i Voel i løbet af juleferien.

For yderligere informationer, kontakt cheftræner Jakob Andreasen på telefon 40754747 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com