Voel kom rigtig godt fra start og igennem de første 20 min. var det Voel der sad på kampen. Tved fik sig langsomt spillet ind i kampen, lidt rigeligt hjulpet af kampens to dommere. De kunne se straffe kendelser i Voel ende, men det kneb med de selv samme kendelser i Tveds ende af banen. Og at Voel så var begyndt at sjuske i afslutningerne det gjorde Tved rutinerede målvogtere ALT for gode. Når man så ligger nogle trælse tekniske fejl til fra Voels side, tja så spørger man selv efter modstand også fra et hold som Tved. Efter de 30 min. var stillingen 11 – 9 og det var trist at se på.
Igennem hele anden halvleg mandsopdækkede Tved, Voels Kathrine Mikkelsen. Det tvang Voel til at tænke i nye baner. Jeg vil ikke sige at det lykkes, men med hårdt arbejde fra Voels side. Fik spillerne kæmpet sig igennem de sidste 30 min. Der var flere perioder med stilstand i scoringen fra begge hold, men med små 2 min. igen udligner Voel til stillingen 17 – 17. Tved skal i angreb og jeg når da af få tænkt at det vil da mindst give os et angreb mere. Men niks det lykkes de to dommere at lade Tved spille rundt med bolden i den resterende tid af kampen. Voel var helt oppe på tærende i kampens sidste lannnnge angreb og det lykkes Voel at holde Tved fra at score, så slutstillingen blev 17 – 17.
Voel tabte et point til et dårligere hold, men vi skal nok være glade for lige netop det ene point denne søndag eftermiddag i Tvedhallen.
Havde Voel koncentreret sig i første halvleg havde vi vundet kampen er jeg sikker på. I anden halvleg skal vi være rigtig glade for den kæmpe indsats som Sofie Lukassen lavede i angrebet. I forsvaret skal Mathilde Strunge og nok engang Sofie Lukassen nævnes for deres gode indsats. Og i målet må jeg ikke glemme Mia Crone der tog rigtig godt fra og endda snuppede et straffe. De tre kunne ikke gøre det alene, men det var de mest fremtrædende i mine øjne. Jeg syntes, at det var forkert at lade de to dommere dømme både en 3 div. herre kamp og derefter vores 2 div. dame kamp, de virkede trætte.
Silkeborg Voels mål blev scoret af: Sofie Lukassen 5, Stine Aaen 4 (2), Kathrine Mikkelsen og Sara Sølvsten 2, Signe Georgi 2 (1), Nanna Georgi og Mathilde Strunge 1 + Mia Crone 8 (1), Caroline Okkels 3 redninger.
Vurdering af hal: 5* (Hyggelig og brugbar med speak, musik og kampblad)
Vurdering af dommere: 3*↓ ( Det var ikke ok med 2 kampe i streg)
Vurdering af publikum: 5* ( Ca.100 tilskuere der var meget medlevende og 3 trommer der buldrede)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com