Isabella Poulsen. Foto Erik Laursen

Pressemeddelelse

Silkeborg-Voel har gennem tiden udviklet et hav af landsholds- og ligaspillere. Det er en målsætning at fastholde og udvikle klubbens egne spillere i et tæt samarbejde med foreningens talentsystem. Derfor er vi både glade og stolte af at kunne indgå en 3 årig aftale med det 20 årige stortalent fra egne rækker. Isabella Poulsen har repræsenteret det danske U19 og U20 landshold.
Direktør for Silkeborg-Voel, Jakob Andreasen, udtaler:
“Det har gennem flere år været en målsætning at kunne fastholde Isabella i Silkeborg-Voel. Hun har de sidste 2 år været inde i et forløb omkring ligaholdet, og hendes talent taler for sig selv. Vi er glade for at kunne give hende og trænerteamet arbejdsro i de kommende 3 år.”
Isabella udtaler om forlængelsen:
“Jeg har ligesom klubben store ambitioner og elsker at give den gas i træningslokalet. Jeg er rigtig glad for holdet, træningsmiljøet og de trygge rammer, så valget om at lave en længere kontrakt har ikke været svær. Jeg glæder mig til at bidrage til den rejse klubben er på, og jeg har det godt med, at jeg kan arbejde trygt videre på at udvikle mig som håndboldspiller.”

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com