Foto: Margaret Skovsen

PRESSEMEDDELELSE

Silkeborg-Voel fortsætter med at styrke holdet med kontrakten af fløjtalent Maja Edling Lauritsen i yderligere to år. Med 95 mål allerede i hendes første sæson har Maja vist sit værd som en af holdets mest scorende spillere. Sammen med Maja Laursen udgør de nu et stærkt og talentfuldt fløjteam på venstre fløj.
Maja er meget tilfreds med forlængelsen og udtaler:
”Jeg er faldet rigtig godt til her i Silkeborg-Voel. Vi er mange unge spillere og har et godt træningsmiljø, så jeg tror, at både holdet og jeg kan udvikle os yderligere fremadrettet. Derudover fungerer det rigtig godt med mit studie i Århus og min familie, som kommer fra Bording, så jeg føler mig utrolig privilegeret og glæder mig til at bidrage på den rejse, Silkeborg-Voel er på.
Direktør for Silkeborg-Voel, Jakob Andreasen, er meget tilfreds med forlængelsen.
“Jeg synes, holdet har overrasket utrolig positivt, både på vores resultater, men også for den personlige udvikling, vi har oplevet gennem denne sæson. Derfor er vi også meget stolte over, at vi kan fastholde så mange nuværende spillere og skabe kontinuitet i truppen. Samtidig vil jeg benytte muligheden for at takke Majas to trofaste personlige sponsor, Endolet og Christians Anlæg, som har gjort det muligt at forlænge denne aftale.”

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com