Pressemeddelelse

Ligaholdet til næste sæson i Silkeborg-Voel er ved at tage form, og klubbens to stregspillere Line Skak og Mathilde Kristensen har nu skrevet en 1-årig kontrakt for næste sæson.
”Det er jeg meget glad for. Jeg er glad for at være i en god klub”, siger Line Skak, der også forholder sig til næste sæson.
”Også i næste sæson beholder klubben en god stamme, der har gode erfaringer. Selvfølgelig er der nogle store navne, der rykker videre, men jeg synes, det kan blive et godt projekt næste sæson. Jeg tror, vi igen kan komme i slutspillet. Der er også nogle gode profiler, der er begyndt at blomstre. Der kommer også Maria Holm fra Horsens. Det bliver godt at få en god venstrehånd med bagfra”, siger Line Skak.

Mathilde Kristensen glæder sig ligeledes over sin kontraktforlængelse.
”Jeg er rigtig glad for at har fået lov til at blive i klubben. Jeg er her på fjerde sæson, og jeg er glad for at være her. Det passer godt for mig,” siger Mathilde Kristensen.
Hun har ikke spillet med i de seneste kampe.
”Jeg er gravid, så der bliver en lille pause nu, og så håber jeg, at jeg er klar til at spille efter jul igen og spille kampe i januar næste år,” siger Mathilde Kristensen.
”Hvad tænker du om, at klubben forlænger med dig, selv om du er ukampdygtig nu og den første halvdel af næste sæson?
”Det er mega stort. Det vidner da også bare om, hvad Silkeborg-Voel er for en klub, der også tænker meget på det menneske, man er. Jeg er glad for, at de føler, at de godt kan bruge mig, selv om det bliver med en pause. Jeg er lettet over, at det blev en forlængelse. Selv om jeg havde den lille nyhed, ville de fortsætte samarbejdet,” siger Mathilde Kristensen.

Cheftræner og direktør Jakob Andreasen glæder sig over, at det er lykkedes at kunne tilknytte de to stregprofiler til holdet i næste sæson.
”Med de to i forsvaret har vi bygget noget op, som kan matche de bedste i ligaen. De to har en historik sammen, som giver en kontinuitet, som vi gerne vil bevare. Når nu Mathilde er ude med graviditet, er det vigtigt, at vi også fik forlænget med Line Skak. Så har Mathilde noget kendt at vende tilbage til”, siger en glad Jakob Andreasen.

 

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com