Pressemeddelelse

Ligaholdet i Silkeborg-Voel til næste sæson tager efterhånden mere og mere form.
Klubben forlænger nu med yderligere to spillere. Det er de to unge stortalenter Natasja Andreasen og Maja Laursen, der har skrevet under på en kontrakt for to år. Begge talenter har altid spillet i Silkeborg-Voel.

Playmaker Natasja Andreasen har vist storform i denne sæson og flere gange været både topscorer og på ugens hold. I alt har hun scoret 106 mål i denne sæson og været holdets foretrukne skytte til straffekast.”Jeg er glad for, at der er kommet ro på, hvad jeg skal de næste to år. Jeg har fået styr på mit knæ, og så var det forsvarligt for begge parter at skrive en kontrakt for to år. Spillemæssigt går det i den rigtige retning, og jeg udvikler mig i det miljø, jeg er i nu. Derfor var det også naturligt at fortsætte i klubben. Det er vigtigt, at vi gør det godt som hold og lægger flere lag på. Så skal vi nok få et stærkt hold i næste sæson”, siger Natasja Andreasen.

Venstrefløjen Maja Laursen har også vist god form i denne sæson med gode takter i kontraspillet. Hun har scoret 42 mål indtil nu. Hun stod sidste sæson ”i lære” på venstre fløjen, hvor den rutinerede Ann-Grete Nørgaard huserede.”Jeg er glad for at kunne fortsætte i den klub, hvor jeg har det godt, og hvor jeg har mulighed for at udvikle mig. Jeg har fået meget spilletid i denne sæson, efter jeg havde et lærerigt første år. Der fik jeg ikke så meget spilletid, men jeg lærte meget af hele holdet og udviklede mig meget. Med den nye kontrakt er der sikkerhed for, hvad jeg skal”, siger Maja Laursen.

Direktør og cheftræner Jakob Andreasen ser de to kontraktforlængelser som en investering i fremtidens hold i Silkeborg-Voel.
”Natasja og Maja er et par kæmpe talenter, som har bevist, at de har det, der skal til. Det er samtidig et skulderklap til ungdomsarbejdet i klubben, og vort mål er at have seks-syv egne spillere på holdet. Natasja og Maja er gode eksemler på, at vore egne talenter ikke blot er på ligaholdet, fordi de er lokale, men fordi de kan gøre en forskel. Holdet skal bygges op om dem, der har Silkeborg-Voels DNA. Dem skal vi værne om”, siger Jakob Andreasen.

Både Natasja Andreasen og Maja Laursen har flere ungdomslandskampe og slutrunder på deres cv.

FAKTA
Natasja Andreasen
Født 31. oktober 2000
Playmaker
Landskampe: 8 Y, 17 U

Maja Laursen
Født 24. april 2002
Venstre fløj
Landskampe: 19 Y, 17 U

Yderligere oplysninger:
Direktør og cheftræner Jakob Andreasen, tlf. 49 75 47 47

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com