Kampens spiller blev Natasja Andreasen. Hun havde nogle gode aktioner i angrebet.

Der var gode takter hos Silkeborg-Voel, der fulgte med de danske mestre fra Odense.
Men det var kun i første halvleg.
Derefter blev overmagten for stor, og gæsternes større bredde var med til at gøre udslaget.
Silkeborg-Voel tabte med 21-34 efter Odense-føring 14-16 ved pausen.
Første halvleg blev meget jævnbyrdig, og selv om Odense var foran med to og endda tre mål på et tidspunkt, var Silkeborg-Voel hele tiden med i kampen.
Lea Hansen var skarp fra højre fløj med tre mål på fire skud før pausen. Ann Grethe Nørgaard var sikker på straffekast før pausen.
Både Stine Bonde og Filippa Idéen reddede et straffekast i første halvleg.
Det blev til syv mål efter pausen, hvor især Odenses Mie Højlund og Mie Rej kørte hårdt på og straffede hjemmeholdet.
“Vi spilede en god første halvleg, hvor vi var med i tempo. Vi løb så tør for kræfter, fordi vi ikke har udskftningsmulighederne.. Når vi får det, kan vi lægge et andet pres, end vi gjorde i dag”, sagde træner Jakob Andreasen efter kampen.
Kampens Silkeborg-Voel spiller blev Natasja Andreasen, mens kampens højdespringer blev Louise Ellebæk.

Bambusa ligaen
Silkeborg-Voel KFUM – Odense Håndbold 21-34 (14-16 )
Målscorere for Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen 4, Ann Grete Nørgaard 4(3), Eira Aune 3, Lea Hansen 3, Natasja Andreasen 3, Louise Ellebæk 2, Line Skak 1, Anna Lillesø Nielsen 1
Topscorere for Odense: Mie Rej 7, Mie Højlund 6
Udvisninger:Odense 2
Stillinger undervejs: 0-1, 4-6, 6-8, 7-9, 10-10, 11-11, 12-15, 13-16, 14-16, 15-17, 16-19, 17-21, 19-24, 20-27, 20-30, 21-32