Der var lagt op til en svær kamp, da Silkeborg-Voel KFUM på hjemmebane tog imod de forsvarende mestre fra Team Esbjerg. Et Team Esbjerg hold, der historisk set altid har det svært i JYSK Arena.
Med en skadet Sofie Bæk Andersen, som så kampen fra lægterne, måtte hjemmeholdet stille med en ny startopstilling. Dette gav plads til Louise Ellebæk, der viste sit værd i såvel angreb som især forsvar.
Silkeborg-Voel KFUM lagde godt fra start og pressede udeholdet i alle spillets facetter. Filippa Idéhn storspillede i målet, og i angrebet gik altid hårdt kæmpende Helene Kindberg forrest.
Silkeborg-Voel KFUM fandt plads til at bruge hele bænken, og alle spillere bød godt ind. Men desværre for hjemmeholdet viste mestrene fra Team Esbjerg, hvorfor de endnu ikke har tabt en kamp i HTH-Ligaen i denne sæson. Mod slutningen af kampen tog stjernerne over; en storspillende Estavana Polman, som bl.a. scorede tre mål i kampens sidste minut, gjorde ondt på hjemmeholdet og en flok skuffede Silkeborg-Voel KFUM-spillere måtte slukøret se sig slået med stillingen 26-30.

Næste kamp – og dermed sidste kamp før landsholds- og julepausen – spilles på udebane imod Viborg HK i Vibocold Arena. Kampen spilles onsdag d. 13/11 kl. 20.00.

Vidste du, at…
1) Helene Kindberg før kampen blev hyldet i JYSK Arena? Hun blev – med 60 % af stemmerne – af fansene kåret til oktober måneds Silkeborg-Voel KFUM-spiller.

2) Team Esbjergs første føring i kampen var ved stillingen 0-1 under ét minut inde i kampen? Næste føring skulles først findes igen ved stillingen 25-26 efter 55 minutters spil.

3) Rikke Iversen i dag er miss 100 %? Hun scorede på 4 ud af sine 4 forsøg.

Målscorere
Silkeborg-Voel KFUM: Helene Kindberg 8, Hege Bakken Wahlquist 5, Rikke Iversen 4, Jane Schumacher 3, Louise Ellebæk 2, Lea Hansen 2, Mathilde Sørensen 1, Hanna Bredal Oftedal 1

Team Esbjerg: Estavana Polman 9, Sonja Frey 6, Marit Jacobsen 5, Kristine Breistøl 3, Vilde Mortensen Ingstad 3, Sanna Solberg 3, Line Jørgensen 1