Frem mod den kommende sæson, har Silkeborg-Voel fundet deres nye assistenttræner, endda en god gammel kending.

Valget faldt på en træner, som igen er hentet i egne rækker, da Leon i forvejen har sin gang i klubben, hvor han blandt andet har fungeret som talentchef. Jakob Andreasen, cheftræner i Silkeborg-Voel, er glad for at Leon har valgt at sige ja til rollen som assistent.

Leon passer perfekt ind på holdet. Han er ekstremt målrettet og eliteorienteret og kender jo både klubben og spillerne, så det er fantastisk at vi igen kan finde en intern person i klubben som har de kvaliteter det kræver, lyder det fra Jakob Andreasen og fortsætter:

Hovedpersonen selv, glæder jeg også til at blive en fast del af ligaholdet.

– Jeg er beæret og glad for, at få chancen på øverste hylde i klubben og ser ydmygt frem mod de nye udfordringer i Silkeborg-Voel KFUM. Samtidig er det også vedmodigt at må slippe arbejdet med ansvaret omkring de unge talenter i klubben, men gode muligheder som denne opstår kun nogle få gange. Jeg håber jeg gennem rollen som assistenttræner fortsat kan blande mig i klubbens talentarbejde og bidrage til klubbens udvikling af egne spillere, siger Leon Henriksen, og tilføjer:

– Nu bliver min rolle lidt mere resultatorienteret, hvor det tidligere var at skabe talenter, så det bliver på en anden måde fra nu af, men jeg ser et kæmpe potentiale i holdet, og ser samtidig frem til at komme til at arbejde tæt sammen med Jakob Andreasen og pigerne.

Leon Henriksen er tidligere håndboldspiller på eliteplan, trænerudannet under DHF og har en Master i fysisk træning fra Sydedansk Universitet. Ved siden af assistentrollen, skal Leon Henriksen også arbejde på Silkeborg Efterskole.