I sidste sæson var Freja Cohrt stort set ene på venstre fløj, men efter sommerpausen får hun selskab af et ungt talent, hentet i Randers HK.

Navnet er Laura Christiansen. Hun er kun 18 år men har allerede vundet flere mesterskaber på diverse U-hold, og nåede i den forgangne sæson at få debut for ligaholdet, både i Primo Tours Ligaen, og såmænd også i europæisk sammenhæng.

Hun ser nu frem til at trække i den grønne trøje, og glæder sig til at blive en del af et andet stærkt talentmiljø i Silkeborg-Voel.

– Jeg ser Silkeborg-Voel som en meget spændende klub, med mad mange unge spillere og et rigtigt godt træningsmiljø, hvor jeg kan fortsætte min udvikling. Jeg er sikker på, at jeg har fundet det helt rette i Silkeborg-Voel, og jeg glæder mig til at få Jakob Andreasen som træner, siger Laura Christiansen.

Jakob Andreasen er glad for tilgangen af  talentet på venstre fløj.

– Silkeborg-Voel er stadig en udviklingsklub, og det er vigtigt for en klub som os, at vi kan tiltrække talenterne som Laura, og kan være med til at rykke spillere som hende det sidste stykke vej. Så det bliver fedt at komme i gang med at arbejde med Laura