Pressemeddelelse:Tilskuerne i JYSK arena vil i den kommende sæson skulle holde godt øje med en ny spændende spiller på Silkeborg-Voels højreback-position. Klubben har skrevet en 2-årig aftale med Hanna Bredal Oftedal, der kommer til klubben fra franske Issy Paris.

Nordmanden, der er 24 år, har spillet i Issy Paris siden 2014, så det er en spiller, der er vant til at spille og leve uden for hjemlandets grænser. I Norge har hun optrådt for Helset IF og Stabæk Håndball, hvor hun spillede sammen med sin søster Stine Bredal Oftedal, der i dag spiller for Györ i Ungarn. Hanna Bredal Oftedal har tidligere i karrieren været inde omkring forskellige norske landshold, og det er blevet til to landskampe for det norske A-landshold. 

Cheftræner for Silkeborg-Voel, Jakob Andreasen, er meget tilfreds med den norske tilføjelse til Silkeborg-Voel:

“Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes os at hente en stærk spiller til vores bagkæde. Der er stor rift om de bedste bagspillere, og jeg mener at vi med Hanna Bredal Oftedal får en spiller, der kan tilføre flere elementer til vores hold. Vi har igennem årene haft gode erfaringer med at have norske spillere i truppen, da de kulturelt passer godt ind under vores forhold, og jeg er sikker på, at det samme vil gælde for Hanna”

Hanna Bredal Oftedal glæder sig ligeledes over aftalen: “Efter en årrække i fransk håndbold, ser jeg frem til nye sportslige udfordringer. Her glæder jeg mig meget til at skulle optræde i den danske liga for Silkeborg-Voel, som jeg gennem mange i håndboldbranchen hører godt omkring. Klubben har været på vej fremad de seneste år, og det kunne være sjovt at være med til at tage endnu et skridt mod toppen af dansk håndbold. Jeg ser frem til at møde pigerne på holdet, og allerede nu glæder jeg mig til at skulle bo og spille håndbold i Silkeborg”


Ved behov for yderligere kommentarer, kontakt Jakob Andreasen – 40754747

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com