Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at stortalentet Louise Ellebæk spiller i Silkeborg-Voel fra næste sæson.

19-årige Louise Ellebæk skifter fra FCM til Silkeborg-Voel, hvor hun spiller de to kommende sæsoner. Det er et ungt stortalent, som Silkeborg-Voel får glæde af og hun var i sommer blandt andet med U19-landsholdet til slutrunde. Cheftræner Jakob Andreasen spår hende til at blive en del af A-landsholdet i fremtiden. Derfor glæder det ham, at Louise Ellebæk bliver en del af truppen i Søhøjlandet.

– Vi henter en ung spiller, der er den bedste i sin årgang. Louise Ellebæk er en meget stærk skytte på venstre back, som jeg er sikker på kan byde ind med meget godt på holdet. Hun har gang i en god udvikling, og det er jeg sikker på vil fortsætte. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at hun bliver en profil i ligaen på sigt, siger Jakob Andreasen.

Også Louise Ellebæk glæder sig til at blive en del af Silkeborg-Voel og forventer at flytte fra Ikast til Silkeborg i løbet af sommeren, når hun har afsluttet gymnasiet.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Silkeborg-Voel efter nogle gode år i FCM. Det virker som det helt rigtige for mig på nuværende tidspunkt, hvor jeg forventer at udvikle mig rigtig meget i den næste tid og selvfølgelig bidrage med noget godt på holdet, siger Louise Ellebæk.

For yderligere spørgsmål, kontakt Mikael Bak på telefon 28575842.