Pressemeddelelse
Silkeborg-Voel har fundet afløseren for Helene Kindberg på højre back-pladsen fra næste sæson. Det er 21-årige Maria Krogh Holm, der er topscorer i Horsens Håndbold Elite i denne sæson. Hun har indgået en to-årig kontrakt med klubben.
”Jeg har valgt Silkeborg-Voel, fordi den måde holdet spiller på altid har tiltalt mig, og mit indtryk af klubben er rigtig godt”.
”Klubben har også vist, at den kan udvikle spillere, og jeg ved godt, at jeg er udset til pladsen som Helene Kindbergs afløser, men jeg glæder mig til at udvikle mig og få ansvar. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste. Da jeg fik tilbuddet fra Silkeborg-Voel, var det bare fedt, og jeg var ikke i tvivl om, at det ville være det rigtige for mig”, siger Maria Krogh Holm.

Fra en ægte håndboldfamilie
Maria Krogh Holm kommer fra en ægte håndboldfamilie, og hendes far har altid haft en rolle som frivillig i Horsens Håndboldklub.
”Alle i familien på min fars side har spillet eller spiller håndbold, og min mor har også spillet. Jeg startede selv som 7-årig i Horsens, og jeg har en storesøster, der har spillet elite som ungdomsspiller. Jeg har yderligere tre mindre søskende, der alle spiller håndbold, og jeg er træner for en af dem på et U13-hold”, fortæller Maria Krogh Holm.
Hun håber på at slutte godt af i Horsens, og hun synes det kunne være sjovt at møde Silkeborg-Voel i slutspillet.

Store sko at fylde ud
Cheftræner og direktør i Silkeborg-Voel Jakob Andreasen glæder sig over, at det er lykkedes at få Maria Krogh Holm til klubben.
”Maria Holm er et stort talent, der har potentiale til at fylde de store håndboldsko ud, der er blevet trådt på højre back hos os. Der har været spillere som Anne Cecilie Dornonville de la Cour, Stine Skogrand og Helene Kindberg, der alle har udviklet sig i Silkeborg-Voel. Maria har været meget alene på højre back i Horsens og har udviklet sig flot de seneste tre år. Hun er en spiller der kan afgøre ligakampe, og har samtidig et stort udviklingspotentiale”, siger Jakob Andreasen.

Tegningen til næste sæsons hold i Silkeborg-Voel er ved at tage form. Og der er i nær fremtid flere kontrakter på vej i Silkeborg-Voel til næste sæson, lover Jakob Andreasen.

FAKTA
Maria Krogh Holm
Født 17. oktober 2001
Højde: 173 cm

Yderligere oplysninger:
Maria Krogh Holm, tlf. 24 46 28 70
Jakob Andreasen, tlf. 40 75 47 47

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com