Natasja Andreasen blev valgt som kampens spiller.

Kan man være tilfreds med et nederlag. Umiddelbart nej, men i tilfældet Silkeborg-Voel mod Team Esbjergs verdensstjerner kan et nederlag på 24-31 umiddelbart være til at leve med. Og dog.
“Jeg er aldrig tilfreds med at tabe med syv mål. Men de er jo gode, så kampen taget i betragtning er det nok ok,” siger Natasja Andreasen, der blev valgt som kampens spiller hos Silkeborg-Voel.
“Det er jo sjovt at møde et hold som Esbjerg. Det er jo topklasse. Selvfølgelig har vi respekt for dem, men vi tror også på egne evner og vil gerne byde dem op til dans,” siger Natasja Andreasen.
Sammen med holdet går hun nu til turneringspause indtil januar.
“Jeg er ikke så glad for at holde  pause. Nu kommer der lige et par måneder, hvor vi skal træne, så vi står skarp efter jul,” siger hun.
Der var fuldt program i Ligaen onsdag aften. Den største overraskelse var Viborgs nederlag til Ringkøbing
“Ja, det er en vild liga,” siger Natasja Andreasen.

Tæt anden halvleg
Silkeborg-Voel var bagud med 10-16 ved pausen, men hjemmeholdet havde ellers fulgt godt med i starten af første halvleg. En scoringspause på syv minutter var dog  svær at komme igen fra. I målet stod Stine Bonde en glimrende første halvleg med ni redninger, hvilket var lig med en redningsprocent på 36. Men flere af hendes redninger var på helt frie skud fra kontraangreb.
I anden halvleg holdt Silkeborg-Voel  trit med gæsterne, så nederlaget  blev på syv mål.  Anden halvleg blev kun tabt med 14-15.
Træner Peter Schilling Laursen havde da også flere ting at være tilfreds med.
“Vi er aldrig tilfredse med at tabe på hjemmebane, men man kan jo tabe på en ordentlig måde, og det gør vi langt hen ad vejen i dag. Man kan godt finde nogle fejl, som vi ikke skulle have lavet,og det kunne måske være blevet en tættere kamp. Der er flere gange op ad banen, hvor vi mister bolden og de andre scorer. Det var lige en kold klud i ansigtet,” siger træneren.
“Det kunne godt være blevet et mindre nederlag. Jeg tænker, at vi ramte ikke mere end 80 procent, og det gjorde Esbjerg nok heller ikke. Men når vi begge gør det med den kvalitet, der er i Esbjerg, så taber man. Vi skulle have ramt 100 for at kunne vinde,” siger Peter Schilling Laursen.
“Jeg er tilfreds med mange ting. 14 mål i anden halvleg og egentlig en okay defensiv.,” siger Peter Schilling Laursen.
Sara Madsen blev fortjent valgt som kampens højdespringer hos Silkeborg-Voel.
For Team Esbjerg blev  Michaela Møller valgt som kampens spiller.
Silkeborg-Voels Mathilda Lundström sad over med en skade, som hun fik under opvarmningen. Omfanget er uvist, og hun står overfor at skulle med til VM for Sverige.

Kvindeligaen
Silkeborg-Voel – Team,Esbjerg. 12-31 (10-16)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Sra Madsen 5, Natasja Andreasen 5, Thea Rasmussen 4, Maja Edling 3, Andrea West Bendtsen 3, Maja Laursen 2, Line Skak 2
Team Esbjerg: Sanna Solberg 5, Henny Reistad 5, Michala Møller 4, Nora Mørk 4, Kathrine Heindahl 4, Caroline Gade 2, Luciana Rebelo 2, Marit Jacobsen 2, Julie Jakobsen  2, Rikke Iversen 1
Udvisninger:Team Esbjerg: Kathrine Heindahl 2×2, Kristina Breistøl
Stillinger undervejs: 4-4,6-10, 8-12, 10-16, 12-20, 16-22, 19-27, 22-31, 24-31
Tilskuertal:1044

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com