Louise Ellebæk er steppet op. Mod Nykøbing Falster scorede hun fem mål.

 

Silkeborg-Voel og TTH Holstebro plejer at spille tætte kampe uanset, hvor de to hold ligger i tabellen.

Sådan var det også i sæsonens første opgør mellem de to hold. Dengang i oktober i JYSK arena sluttede kampen 26-26 efter skiftende føringer undervejs. Gæsternes Trine Knudsen scorede det udlignende mål på straffekast kort før tid.

Det resultat vil Silkeborg-Voel-spillerne gerne revanchere tirsdag aften i tv-kampen i Holstebro.

” Det var ikke vores bedste kamp. Vi var ikke tilfredse, så der er noget at revanchere”, siger cheftræner Jakob Andreasen.

Før kampen tirsdag aften ligger Silkeborg-Voel nummer seks med 24 point, mens TTH Holstebro ligger nummer 11 med 10 point.

” På papiret bør vi vinde, men det er altid svært i Holstebro. De spiller med skiftende forsvarsformationer. Det danner efterfølgende grundlag for deres kontraspil. Det er noget, vi skal løse”, siger Jakob Andreasen.

Spillerne bobler af selvtillid efter den vitale sejr over Nykøbing Falster og derefter den forventede pokalsejr over Vejles 2. divisionshold.

“Det var en fantastisk sejr over Nykøbing Falster, og ikke mindst måden, det skete på. Det var en fælles oplevelse for alle i klubben. Alle stod sammen: ledelsen, spillerne og publikum. Der var engagement overalt”, siger Jakob Andreasen.

Spillertruppen ser også godt ud før kampen i Holstebro. Målvogter Filippa Idéen er i omdrejninger igen efter sin hjernerystelse, og den anden målvogter Stine Binde er også fit. Gode målvogtere er som bekendt vitale i håndbold.

Kampen starter klokken 18.30 og bliver i øvrigt vist på tv2/Sport.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com