Mikael Bak har efter 11 år i Silkeborg-Voel opsagt sin stilling som administrerende direktør. Han startede som Salg- og Eventchef i 2010.

Mikael Bak har ført klubben gennem en transaktion fra forening til aktieselskab med i dag 25 ansatte spillere, ledere og administration. Klubben har i dag en samlet omsætning på ca. 10 millioner, som udover sporten indeholder såvel en eventafdeling samt en forpagtning. Sportsligt har klubben i perioden bevæget sig fra midten af 1. division til en fast del af slutspillet i kvindeligaen og har flere gange tilspillet sig en plads i europæisk håndbold. Han er selv tidligere ligaspiller, elitetræner og ungdomstræner og han vil fortsat have sin gang i hallen, da hans tre døtre spiller håndbold i barndomsklubben. Mikael Bak har ikke fremtiden på plads, men der skal ske noget nyt.

”Sammen med et sammentømret hold af medarbejdere og en stærk bestyrelse har jeg de seneste år ført klubben gennem en udfordrende tid med nedlukning af sports- og kulturlivet. Vi står stærkt i forhold til fremtiden både som klub og selskab, og det er det perfekte fundament for en anden profil, der kan tage over og udvikle klubben videre”, siger Mikael Bak.

”Det er ikke let for mig, da jeg er uendeligt stolt af det, vi som klub har opnået sammen, men omvendt er timingen den rigtige. Jeg har lyst til at prøve noget andet og give mig selv nogle nye udfordringer, være nysgerrig og opleve en anden kultur. Jeg har taget beslutningen tidligt, så jeg sammen med bestyrelse og medarbejdere kan sikre en god overdragelse, der giver de bedste betingelser for den næste på posten. Jeg kommer specielt til at savne alle de frivillige og samarbejdspartnerne, da vi har delt mange unikke oplevelser sammen”.

Bestyrelsesformand Mogens Steffensen modtog opsigelsen og accepterede den med blandede følelser.

”11 år. Det er lang tid i håndboldverdenen som direktør. Jeg forstår ham og under ham alt muligt held og lykke. Mikael har betydet enormt meget. Specielt i forhold til udviklingen af det kommercielle. Salg og events har han haft en helt central rolle. Det efterlader os med et tomrum, der skal fyldes ud. Men det er ligesom med skader eller klubskifte – det giver chancen til en ny person. Vi skal bruge vores grønne indstilling og have fokus på mulighederne for yderligere udvikling af klubben sammen med en anden profil”, siger bestyrelsesformand Mogens Steffensen.

Mikael Bak fratræder sin stilling pr. 30. april 2022.

For yderligere kommentarer

Adm. Direktør Mikael Bak – 28575842

Bestyrelsesformand Mogens Steffensen – 20401554