Brænder du for at gøre en forskel for mange mennesker og ser værdien af at tilføre situationen det den mangler – så læs videre

Vil du med på holdet som skaber de oplevelser i Silkeborg, som flere og flere gerne vil være en del af?

Vores fælles passion er at danne og udvikle mennesker, som har valgt at være elitære i deres profession på en bæredygtig vis inden for kvindehåndbold.

Vores kerneydelse er at spille kampe mod de bedste kvindehåndboldhold i Danmark og i Europa og gøre det med #grønindstilling.

Det, vi søger, er et menneske, som:

  • kan skabe ambassadøroplevelser i vores område og by sammen med alle vores interessenter i forbindelse med Silkeborg-Voel KFUM’S brand.
  • kan etablere værdiskabende samarbejdsaftaler, som sikrer udviklingen af vores formål og drift
  • kan eksekvere vores strategi mens kulturen samskabes (kan leve strategien i praksis)

på en bæredygtig måde. Det fordrer en styrke baseret tilgang i mødet med mennesker og en nysgerrighed for teknologi med det formål, at skabe de fedeste on-site- og digitale oplevelser.

Strategien er klar – organisationen er ved at blive organiseret til at kunne eksekvere på strategien. Ledelsesteamet har som fælles opgave at eksekvere på strategien. Du vil have ansvaret for at lede ovenstående, hvor de to øvrige i ledelsesteamet henholdsvis vil have det sportslige eksekveringsansvar og det digitale eksekveringsansvar.  Alle i ledelsesteamet vil have reference til bestyrelsen. Stillingsindehaver vil blive anmeldt, som direktør til Erhvervsstyrelsen.

Hvor er du i dag:

  • måske du er et sted i dit liv, hvor du har lyst og energi til nye krævende udfordringer og hvor du får mulighed for at bringe dine sande kernekvaliteter i spil
  • måske din passion for elitesport og det at gøre noget for mennesker i stedet for systemer, er det du brænder for.
  • måske du brænder for at få muligheden for at være med til at transformere en organisation fra at afvikle håndboldkampe til at skabe unikke oplevelser on-site og digitalt.

Lønnen forhandles individuelt – tiltrædelse 1. maj 2022. Der vil vægte positivt, at du bor i Silkeborg kommune.

Du kan læse mere om Silkeborg-Voel KFUM og vores strategi på vores hjemmeside www.silkeborgvoel.dk

Hvis du er nysgerrig på opgaven så kontakt bestyrelsesformand Mogens Steffensen – tlf. 20401554 og/eller send en ansøgning til ledelse@silkeborgvoel.dk. Vi foretager en løbende behandling af ansøgningerne med henblik på, at vi kan have en aftale på plads 31. marts 2022.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com