Sofie Bæk Andersen, som senest har spillet håndbold i Skive FH, skifter til klubben.

Silkeborg-Voel KFUM har udnyttet chancen til at hente den stærke bagspiller efter Skive FH har valgt at drosle ned på dameholdet. Sofie var i den seneste sæson den næstmest scorende Skive FH spiller, hvor hun kun var overgået af Olivera Jurisic, som skifter til fransk håndbold.

Cheftræner Jakob Andreasen udtaler: ”Det glæder mig, at kunne tiltrække Sofie, der trods hendes unge alder, er en erfaren ligaspiller. Hun er en spiller, som er utroligt dygtig i angrebsspillet samtidig med, at hun passer godt ind i vores forsvarsprofil til den kommende sæson. Vi håber, at vi kan lægge endnu et lag på hendes flotte udvikling og vi glæder os over, at endnu et ungt talent med masser af udviklingspotentiale har valgt klubben.

Sofie Bæk Andersen har tidligere spillet i SønderjyskE, hvor hun i sæson 2013/14 blev klubben mest scorende spiller med 115 i 21 kampe.

Om skiftet udtaler Sofie Bæk: ”Jeg har valgt Silkeborg-Voel fordi jeg er tiltrukket af den måde de spiller håndbold på og generelt, hvordan man driver klubben. Når man er oprykker skal man ofte ud at forsvare, men Silkeborg-Voel spiller meget direkte, hvilket tiltaler mig meget. Derudover, så synes jeg, at JYSK Arena giver en fantastisk kulisse og jeg glæder mig til at træde ind på min nye hjemmebane”.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com