Han er født og opvokset i Voel og har haft alle sine ungdomsår i Voel KFUM. Han var med til at rykke Silkeborg-Voel KFUMs herrer op i ligaen, hvorefter han skiftede til GOG. Herefter røg han tilbage til BSV, hvor han lige nu er i gang med slutspillet for herrerne og fra den kommende sæson skal han være assistent for ligadamerne.

Man kan godt sige, at Mathias Madsen har grønt blod i årene og derfor glæder det klubben, at han har sagt ja til at starte trænerkarrieren i Voel fra den kommende sæson.

Det glæder også Jakob Andreasen at kunne hente Mathias Madsen ”tilbage” til klubben: ”Mathias er en stor kapacitet både i Voel og i dansk håndbold generelt. Han har prøvet rigtig mange ting gennem sin karriere og derfor glæder jeg mig også til at arbejde sammen med ham. Forhåbentlig kan han dele ud af den store erfaring som han har fået som spiller. Det er noget som vores piger kan drage stor nytte af. Udover, at han kender alle i Voel og alle i Voel kender Mathias, så er han en fantastisk fyr, som jeg er sikker på får en fremtidig trænerkarriere. Det siger sig selv, at Mathias får en stor rolle omkring vores forsvarsarbejde, da han jo er forsvarsgeneral i BSV”.

Mathias har været ungdomslandsholdsspiller, ligaspiller og været med omkring det danske landshold, derfor er han også en mand med stor erfaring. Trænergerningen ligger ikke fjernt fra ham, da han som ungdomsspiller trænede flere hold.

Om skiftet til trænergerningen siger Mathias: ”Det er en stor chance for mig, at komme med i team omkring et hold, som i denne sæson er med i toppen af dansk damehåndbold, så jeg er meget glad for at få chancen. At blive assistent træner på et ligahold, er den bedste måde at komme i gang med min trænerkarriere. Derudover kunne jeg ikke starte et bedre sted end i Silkeborg-Voel KFUM. Klubben betyder alt for mig, og jeg vil gerne være med til at videreudvikle spillerne på holdet. Jeg ser desuden frem til samarbejdet med Jakob, som i en årrække har præsteret, at få samlet et stærkt mandskab”.

Mathias Madsen erstatter Peter Laursen som assistent træner. Han færdiggøre selvfølgelig sin kontrakt med BSV. Så hvornår han starter op med damerne er endnu uvist. Udover sin håndbold karriere, så er Mathias også i gang med at færdiggøre sin uddannelse som Finansøkonom på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg.