Kampens Silkeborg-Voel KFUM spiller blev Ann Grete Nørgaard, som fik overrakt blomster fra Korsbakkes Planteskole og gave fra dagens kamppartner, Søren Knudsen A/S.

Silkeborg-Voel KFUM spillede uafgjort fredag aften mod Aarhus United i JYSK arena.

Sofie Bæk scorede det første mål i aftenens kamp i JYSK arena mod Aarhus United. Mathilde Kristensen fulgte efter og scorede aftenens andet mål, og bragte Silkeborg-Voel KFUM foran 2-0 efter 2 minutters spil.
Første halvleg var et tæt løb mellem de to hold. Dog havde Silkeborg-Voel KFUM mange tekniske fejl, som resulterede i at Aarhus United kom foran 5-8 efter 12 minutters spil.
I målet tog Filippa Idéhn godt fra, og stod med en redningsprocent på 54 % i første halvleg. Aarhus United får scoret i det sidste minut i først halvleg og udligner til pausestillingen 12-12.

Anden halvleg med en nervepirrende afslutning.

Aarhus United starter anden halvleg ud med to scorering inden for de første to minutters spil, og bringer sig foran 12-14. De første 5 minutters spil bærer fortsat præg af tekniske fejl hos Silkeborg-Voel KFUM.
Helene Kindberg scorer det første mål for Silkeborg-Voel KFUM i anden halvleg efter 5:30 minuts spil.
Julie Jensen kommer på banen og er tilbage efter en længere skadespause. Der lød en ekstra høj jubel fra Julie Jensen da hun efter 14:30 minutters spil scorer til 16-19.
I anden halvleg bliver Stine Bonde skiftet ind efter 19 minutters spil og starter ud med en redning. Spillet begynder at vende for Silkeborg-Voel KFUM, og Louise Ellebæk og Lea Hansen byder ind med to scoringer i træk. Med en scoring af Ann Grete Nørgaard på straffe er resultatet 22-25 med 4 minutters spil igen.

Spændingsniveauet i kampen steg da vi nærmede os afslutningen på aftenens kamp. Natasja Andreasen udligner til 25-25 med 1 minuts spil igen. Aarhus United scorer efterfølgende og kommer foran 25-26 med 30 sekunder igen. Mathilde Kristensen får kæmpet sig til et straffekast i det sidste angreb, som Ann Grete Nørgaard scorer på. Det blev aftenens sidste mål, og kampen endte uafgjort 26-26.

Kampens spiller fra Aarhus United blev Mathilde Neesgaard. Kampens højdespringer fra Silkeborg-Voel KFUM blev Filippa Idéhn.