Silkeborg-Voel KFUM præsenterer et spændende nyt ansigt i form af Marc Melms Eriksen, der skal være med til at løfte det ambitiøse herreseniorprojekt i Silkeborg-Voel KFUM.

Vi er meget glade for at kunne tilknytte en ung, engageret, ambitiøs og faglig dygtig træner. Marc skal videreføre seniorherrerne i Silkeborg-Voel KFUM og rykke klubbens 1. hold tilbage i 2. division og indenfor overskuelig fremtid 1. division.

Formanden for Silkeborg-Voel KFUM, René Andersen, er ovenud tilfreds med ansættelsen af Marc:
”I Marc får vi en træner, der på papiret er en ung seniortræner, men kompetence og erfaringsmæssigt har han kvaliteterne og forudsætningerne til at tage over på det store forarbejde Paw har gjort. Jeg er sikker på at han nok skal opfylde klubbens ambitioner.”

Selv siger Marc: ”Det er nyt for mig at være seniortræner. Jeg er selv 97’er, så mange af de spillere vi har i afdelingen, er kun lige et par måneder yngre end mig. Det ser jeg bestemt ikke som en ulempe, men som en stor fordel. Jeg er sikker på, at vi på kort tid kan skabe et træningsmiljø med høj kvalitet for håndboldsultne ung-seniorer og netop den sult skal kendetegne afdelingen.”

Silkeborg-Voel KFUM ønsker at lave et seniormiljø for lokale talenter, der har været igennem det ungdomssetup som klubben, i samarbejde med Bjerringbro FH og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, tilbydder.

Marc selv trives med presset og har selv ambitioner: ”Det er vigtigt for hele byen, ikke bare at have ét hold, men flere hold op i de øverste divisionsrækker. Optimalt set, så skal vi i sæson 22/23 have et hold i 2. Division og et hold i 3. Division. Det giver en større gruppe med bedre intensitet i træninger. Herefter tror jeg på, at vi med den rette lokale opbakning, kan spille om en plads i 1. division.

Og han forsætter: ”Det er fedt at mærke hele byens engagement i håndbolden, ligegyldig hvilken trøjefarve man har. Vigtigheden af samarbejdet på tværs kan ikke understreges nok. Vi skal sikre, at spillerne ender på den hylde, der passer til deres niveau og ambitioner. Vi skal sikre at seniortilbuddet er attraktivt og ambitiøst nok, til at fastholde de unge talenter i nærmiljøet.”

Marc er uddannet DHF Talenttræner, DHF Divisionstræner & har bestået DHF Test 1 & 2. Han er indstillet til DHF’s højeste uddannelse, Diplomtræner. Underviser på DHF Ungtrænercamps.
Han har de senest 2 år været tilknyttet ØBGs meget talentfulde U17 drenge og har været et stort aktiv i deres træningsmiljø. Marc har også været video analytiker for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

I den forbindelse vil klubben gerne sige stort tak for det store engagement Paw har lagt i seniorafdelingen. Han har ønsket at holde en pause og vi håber på at han vender stærkt tilbage for klubben.

For yderligere oplysninger:
Marc Melms, 2463 2555
René Andersen, 2232 2951

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com