Efter fem sæsoner i klubben, skal Lea Hansen efter sommerferien snøre sine sko i en ny hal, hvor der venter hende nye udfordringer.

Den 22-årige højrefløj med rødder i Sønderjylland har været et positivt bekendtskab for Silkeborg-Voel KFUM, hvor hun har markeret sig med gode præstationer i løbet af årene. Der er ingen tvivl om, at Lea Hansen besidder et spændende potentiale, hvilket man har kunne se i flere år. Derfor var det også nærliggende, at hun i 2015 var på ungdomslandsholdet, hvor det også blev til en EM-guldmedalje.

Lea Hansen har været et godt aktiv for vores hold. Hun har leveret på en flot niveau i en tidlig alder, og hun var allerede førstevalg på højrefløj som 20-årig. Det er ikke en let opgave, men jeg synes at Lea har håndteret dette rigtig fint. Jeg tror afgjort, at der er mere i vente fra Leas side, og jeg vil glæde mig til at følge hende fremadrettet”, udtaler direktør Mikael Bak.

Fra hovedpersonen Lea Hansen lyder ordene sådan her: ”Jeg har været enormt glad for min tid i klubben, som fra den første dag har taget godt imod mig. Derfor vil klubben også altid have en særlig betydning hos mig, og det har heller ikke været et let valg at stoppe til sommer. Alligevel ser jeg frem til at prøve mig selv af i nye omgivelser”.

Inden at der siges farvel til Lea Hansen, skal hun og holdkammeraterne færdiggøre indeværende sæson. Her er hun indtil videre noteret for 31 scoringer i Bambusa Kvindeligaen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com